Kanye West latelee vakavia syytöksiä suosikkiartistin suuntaan: "Soitti yrittäen uhkailla minua"

Kanye West hämmentää Twitterissä 0:48
VIDEO: Kanye West on hämmentänyt Twitterissä ennenkin.

Rap-artisti Kanye West kirjoitti Twitter-tilillään lukuisia syytöksiä Draken suuntaan.

Kanye West vietti lähes kymmenen tuntia Twitter-tilillään kertoen seuraajilleen riidastaan räppäri Draken kanssa. Drake ja West ovat olleet nupit vastakkain siitä lähtien, kun Westin hyvä ystävä Pusha Tpaljasti koko maailmalle Draken salatun lapsen olemassaolon. Drake väitti Pusha T:n saaneen tiedon lapsesta suoraan Westilta, mutta tämä on kieltänyt väitteen useaan otteeseen, myös kuluneen twiittimyrskyn aikana.

Tämän jälkeen West suuttui Drakelle, kun tämän hitissä In My Fellings laulettiin Kiki nimellä kulkevasta naisesta. Kiki tulkittiin tarkoittamaan Westin vaimoa Kim Kardashian Westia, joka kielsi koskaan olleensa suhteessa Draken kanssa.

Suomen aikaan torstai yönä West päätti suunnata Twitteriin ja väitti, että on koittanut tavata Draken kanssa puolen vuoden ajan keskustellakseen kaksikon riidasta. Samalla West kertoi, että Drake on ollut yhteydessä Kimin äiti Kris Jenneriin, mutta ei häneen.

Räppäriä hiersi erityisesti se, että Drake on haukkunut hänen suunnittelemia kenkiä. Westin mielestä lenkkarien haukkuminen oli Draken yritys vaikuttaa hänen tienesteihinsä. Westin mukaan Drake soitti hänelle lopulta kesken twiittien kirjoittelun, mutta sovintoa ei syntynyt.

– Drake soitti yrittäen uhkailla minua, West väitti ja ilmoitti 28 miljoonalle seuraajalleen, että jos hänen perheelleen tapahtuu jotain, on Drake epäilty numero yksi.

– Yrität olla kiusaaja. Minua ei ole koskaan kiusattu, eikä koskaan tulla kiusaamaan, West jatkoi, suunnaten sanansa Drakelle.

All of the Lights -hitistä tunnettu West veti mukaan myös Kylie Jennerin poikaystävän Travis Scottin, jonka kanssa Drake on tehnyt yhteistyötä. Draken on spekuloitu puhuvan Westin suuntaan epäsuorasti Scottin Sicko Mode -kappaleella.

– Kuinka kehtaat olla Travisin kappaleella ja puhua minusta. Travisin ei olisi koskaan pitänyt sallia sitä, West sanoi.

Räppäri kertoi, että ei aio riidoista huolimatta koskaan kirjoittaa negatiivista kappaletta tai haukkua musiikissaan Drakea. Lopulta hän myönsi jopa pitävänsä Sicko Mode -kappaleesta. Pahimpien syytösten välissä West painotti jatkuvasti haluaan keskustella Draken kanssa riidat selväksi kahden kesken.

Drake ei ole vastannut vielä Westin syytöksiin. Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuvan Draken viimeisin twiitti on kuukauden takaa.

Lähde: Newsweek

Lue myös:

    Uusimmat