Kim Kardashian ja Drake suhdehuhujen keskellä: "Sitä ei koskaan tapahtunut"

Kim Kardashian mursi jään tavatessaan Trumpin 0:54

Kim Kardashianin on huhuttu olevan Draken In my feelings -kappaleen kohde.

Seurapiiritähti Kim Kardashian laittoi pisteen nettihuhuille, jonka mukaan hän olisi "Kiki", josta muusikko Drake laulaa hittikappaleessaan In my feelings

Eräs hyvin yksityiskohtiin tarttuva Twitterin käyttäjä julkaisi pitkän viestiketjun, jossa hän esitti perustelunsa sille, miksi hän uskoo, että Drake on yrittänyt jo kuukausien ajan kertoa harrastaneensa seksiä Kardashianin kanssa. 

– Me emme vain ole kuunnelleet, käyttäjä pohtii.

Kardashian on kuitenkin kiistänyt huhut tiukasti. Instagramissa julkaistiin hiljattain video, jossa keskusteltiin aiheesta tähden kanssa. Kardashian päätti keskustelun yhtä nopeasti, kuin se alkoikin. 

– Sitä ei koskaan tapahtunut. Tarinan loppu, Kardashian kommentoi huhuja.

Twitterin käyttäjä perusti päätelmänsä Kiki, do you love me? -lauseeseen, joka kuullaan kappaleessa muutamaan otteeseen. Kardashianit-ohjelmastakin on tullut selkeästi ilmi, että yksi Kardashianin lempinimistä on Kiki. 

Drake asuu samassa naapurustossa Kardashian-Jennerien klaanin kanssa Californiassa, minkä hän mainitsee kappaleessaan Can't take a joke. Nettiteoreetikko meni jopa niin pitkälle, että hän selvitti kartan avulla, kuinka kaukana toisistaan Drake ja Kardashian asuvat. Selvisi, että heidän talonsa ilmeisesti ovat lähes vierekkäin.

Drake ja Kardashianin puoliso Kanye West tekivät aikoinaan musiikkia yhdessä. Westin levy-yhtiö kuitenkin tuotti räppäri Pusha T:n dissauskappaleen Drakesta sen jälkeen, kun muusikkokaksikko ajautui riitoihin.

In my feelings -kappaleesta on tullut kesän aikana todellinen nettisensaatio. Lukemattomat ihmiset ovat osallistuneet kappaleesta aiheutuneeseen haasteeseen: tanssimaan kuuluisaa tanssia missä milloinkin ja julkaisemaan videon sosiaalisessa mediassa. Haasteeseen ovat osallistuneet tavisten lisäksi myös monet superjulkkikset, kuten esimerkiksi Will SmithCiara sekä DJ Khaled.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat