Mainos

Kannattaako ostaa? Näin Surface Pro 4 eroaa edeltäjästään

Microsoft esitteli eilen Surface Pro 4:n, eli seuraajan suositulle tehotabletilleen. Nykyinen Surface Pro 3 on edelleen tehokas laite, joka suoriutuu hyvin myös tehokäyttäjän tarpeista.

Mikä siis muuttui?

Näkyvin muutos on 12,3 tuuman näyttö. Kolmosversiossa näyttö oli 12-tuumainen. Suurennuksesta huolimatta Pro 4 ei ole kasvanut fyysisesti. Näyttö on lähempänä tabletin reunoja ja lopputulos on tyylikäs.

Näyttö on myös terävämpi. Sen resoluutio on erinomainen, 2736 x 1824 pikseliä. Loikka edelliseen malliin verrattuna on huima, sillä kolmosessa tarkkuus jäi 2160 x 1440 pikseliin. Surface Pro 4 on myös edeltäjäänsä kevyempi ja 0,7 millimetriä ohuempi.

Prosessoriteho on eri luokkaa kuin kolmosversiossa. Neloseen saa Intelin uusimmilla prosessoreilla. Tallennustilaa saa halutessaan hulppeasti 1 teratavun verran. Tämä on tuplasti enemmän kuin Surface Pro 3:ssa. Keskusmuistia neloseen saa enimmillään 16 gigatavua, mikä on paljon tabletille.

Akun kesto ei yllä aivan Applen laitteista tuttuihin huippulukemiin. Virtaa riittää yhdeksäksi tunniksi. Toisaalta Surface Pro 3:ssa akun kesto jäi todellisuudessa alle 7 tuntiin.

Surface Pro 4:n Type Cover -näppäimistökansi on uudistettu. Uusi kosketuslevy on valmistettu lasista ja se tukee uusia sormieleitä. Lisäksi kannessa on integroitu sormenjälkitunnistin.

Myös Surface Pen -kosketuskynä on uudistettu. Sen saa nyt eri väreissä ja halutessaan kynän piirtopään voi vaihtaa. Kynä kiinnittyy magneettisesti tabletin reunaan, joten se on aikaisempaa helpompi pitää mukana.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.