Kana

Riimikkäistä ja suorapuheisista sanoituksistaan tunnettu räppäri Kana lensi räp-taivaalle PopStarsin ponnahduslaudalta. Nyt albumin wRAP julkaissut Kana nähdään TV:ssä juontamassa koko perheelle suunnattua seikkailuohjelmaa Skabadabaduu! Keikkaa pukkaa ja Kanan sooloilua kuullaan myös radiossa.

Nimi: Kana alias Marianna Alanen

Ikä: 26

Perheen koko:Minä, rotat ja kalat

Unelmakoti:Palmumaja trooppisella rannalla ja poreallas.

Mikä kotona ärsyttää:Pöly, mikä ilmestyy tyhjästä. Ekassa kerroksessa asuvana ärsyttää sälekaihtimien takana mahdollisesti kyyläävät irstaat miehet.

Rakkain huonekalu:Kaverin vanha kierrätyssohva, johon ostin Lontoosta kalliin seepra-kuvioisen plyyshipeiton.

Mieluisin paikka kotona: Sohva.

Kodin parhaat värit:Seeprakuvio

Mihin käyttäisit remonttireiskaa:Tupakeittiön ja makkarin välisen seinän voisi purkaa ja rakentaa akvaarioseinäksi, josta näkisi läpi.

Eniten käyttämäni ruuanlaittoväline:Kattila.

Miltä kodissani tuoksuu:Vaniljasuitsukkeelta. Välillä rotan pissa...

Siivousvinkkini:Siivoa vähän joka päivä. Tosin itse en muista tehdä sitä joka päivä ja siitä seuraa kaaos ja hermojen menetys. Auttavainen mies olisi kaikista paras siivousvinkki.

Pakkomielteet pyykinkäsittelyssä:Pesen pyykit kylmällä vedellä ja lyhyellä ohjelmalla. Yritän ostaa luontoystävällistä pesujauhetta.

Lempiruokani:Intialainen kana.

Juomasuositukseni:Pina Colada

Paras reseptini:Punainen jättisipuli kiehautetaan silputtuna, leikellään tomaatti viipaleiksi lautaselle. Isketään sipulit ja tonnikalapurkin sisältö tomaattien päälle. Vähän ranskalaismaustetta päälle ja lämmin tonnikala-sipuli-tomaattisalaatti on valmis.

Pirjo Hilakari

Lue myös:

    Uusimmat