Kammottava vahinko sairaalassa: Hoitaja leikkasi vauvan varpaan irti

New Mexicossa, Yhdysvalloissa, sattui karmiva onnettomuus, kun sairaanhoitaja leikkasi vahingossa vauvan varpaan irti.

New Mexicossa sijaitsevassa sairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja leikkasi vahingossa sairaalta vauvalta pikkuvarpaan irti rutiinitoimenpiteen yhteydessä.

Erica Hogue, vauvan äiti, oli kauhistunut saadessaan kuulla, että hänen kahdeksan kuukauden ikäiseltä vauvaltaan oli leikattu varvas irti. Karmiva vahinko tapahtui, kun hoitajan piti leikata tippaletkua kiinni pitävää teippiä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hoguen kaksoset, Davante ja Delante, syntyivät ennenaikaisina viime kesänä. Rankan alun jälkeen Delante pääsi kotiin äitinsä kanssa, mutta Davante on viettänyt koko pienen elämänsä sairaalassa. Pojalla on ollut siis rankkaa ja rankkaa on jatkossakin: poika ei välttämättä ikinä pysty kävelemään, puhumaan, näkemään tai kuulemaan. Lisäksi pikkuisen sydämestä löydettiin reikä.

Hoguen surun murtama äiti sanoo, että hänen jo tarpeeksi paljon kestänyt poikansa on joutunut kokemaan tarpeetonta kärsimystä hoitajan virheen vuoksi.

Kirurgit yrittivät pelastaa varpaan, mutta verenkiertoa ei pystytty palauttamaan.

Sairaala on tutkinut tapausta, ja esittänyt pahoittelunsa äidille. Hoguen mukaan hänelle kerrottiin, että ainoa asia, jonka sairaala voi tehdä, on vaihtaa käyttämänsä teipin tyyppiä.

– Se ei ole tarpeeksi. Uskon, että vauvani on paljon enemmän arvoinen.

Perhe harkitsee lakitoimia, mutta heidän ensimmäinen huolenaiheensa on saada poika kotiin.

Lähde: Daily Mail/NowThis

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja