Kalojen syyshoroskooppi 2022: Perhe-elämään mahtuu kaikenlaista draamaa

Syksy tuo kalojen elämään muutoksen tuulia.

Työssä sinua odottaa heti kesän jälkeen jonkinlaisia muutoksia. Aloite niihin voi tulla joko sinulta itseltäsi, tai työpaikalla saattaa tapahtua sinusta riippumattomia muutoksia. Sinun työtehtäväsi voivat muuttua, tai sinä itse hakeudut uusiin tehtäviin, tai jopa kokonaan uuteen työpaikkaan.

Työtä etsivät kalat voivat löytää mielenkiintoisia työmahdollisuuksia, ja jos niin käy, niitä kannattaa hakea heti, eikä jäädä miettimään. Parhaat paikat täytetään usein jo ennen kuin hakuaika virallisesti päättyykään.

Sosiaalinen elämä vilkastuu – parisuhteessa ei kuitenkaan auvoa näy

Syksyn tullen kalojen sosiaalinen elämä vilkastuu. Sitä kautta sinulle voi avautua kokonaan uusia ympyröitä ja mahdollisuuksia. Käytä mahdollisuudet hyväksesi. Kuka tietää vaikka löytäisit rakkauden tai uuden työn.

Parisuhteessa elävien kalojen elämässä ei alkusyksy ole kaikkein auvoisinta aikaa. Riitaa voi syntyä tämän tästä kaikenlaisista pienistä ja ehkä turhanpäiväisistäkin asioista, vaikka isoissa asioissa pysyttekin yhtenä rintamana.

Muistakaa puhua asioista, niin väärinkäsitykset selviävät, sillä juuri niistä teidän riitanne useimmiten syntyvät. Myös työ voi tulla helposti väliinne ja aiheuttaa jännitteitä. Järjestäkää toisillenne ja parisuhteellenne aikaa, niin saatte yhteisymmärryksen ja romantiikan palaamaan suhteeseenne.

Katso myös: Uhkaako tylsä arki suhdetta? Asiantuntija antaa vinkkinsä: "On ravitsevaa, tervettä ja oikeus ottaa omaa aikaa". Juttu jatkuu videon alla.

2:34
Pappi ja Parisuhdekeskus Kataja ry:n puheenjohtaja Marianne Heikkilä antoi vinkkinsä MTV Uutiset Livelle.

Sinkkukalat deittailevat alkavana syksynä aktiivisesti, mutta aika ei ole vielä oikea vakavalle suhteelle, eikä nyt syntyvä suhde sitä paitsi luultavasti toimisikaan. Muutenkin tuntuu, että ystävät ovat sinulle tällä hetkellä parisuhdetta tärkeämpiä, joten sinkkuelämä jatkuu, ja miksei jatkuisi, jos kerran olet ihan tyytyväinen elämääsi sellaisena kuin se on.

Urheilu ja liikunta ovat sinun juttujasi

Perhe-elämä ei suju tänä syksynä aivan ongelmitta, vaan mukaan mahtuu kaikenlaista draamaa. Varsinkin remontointi kotona, saati talon rakentaminen, voi olla stressaavaa ja kiristää tunnelmaa perheen sisällä.

Urheilu ja liikunta ovat sinun juttujasi, ja niihin sinä satsaat tänä syksynä. Ne antavat sinulle samalla sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia.

Katso myös: Jos tavanomainen naruhyppely tylsistyttää, kokeile nyrkkeilijän naruhyppelyä.

2:54
Näin nyrkkeilijän naruhyppely onnistuu!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja