Kaksosten vuosihoroskooppi 2023: Työ antaa enemmän kuin pitkiin aikoihin

Kaksosten vuosihoroskooppi 2023: Rakkauselämä jatkaa ailahtelevaisella linjallaan, töissä voi koittaa uusien haasteiden aika! Raha-asioissa maltti on valttia.

Rakkaus

Kaksosten rakkauselämä on vaihtelevaa tänäkin vuonna.

Sinkkukaksosilla riittää vauhtia ja elämännälkää. Tapaat paljon ihmisiä, mutta et oikein osaa pysähtyä kenenkään rinnalle. Ensin olet ihastunut, sitten rakastunut, mutta hetken päästä jo kyllästynyt. Kiinnostuksen kohteesikin vaihtelevat laidasta laitaan, eikä kukaan loppupeleissä ole sellainen, jonka kanssa osaisit oikeasti asettua aloillesi.

Parisuhteessa elävät kaksoset voivat joutua olemaan jonkin aikaa erossa rakkaastaan joko työn tai muiden syiden takia. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla haitaksi suhteellenne. Päinvastoin, se voi lähentää teitä entisestään, kun etäisyyden päässä ollessanne huomaatte, kuinka tärkeitä olette toisillenne ja kuinka paljon toisianne kaipaatte ja rakastatte.

Jos olet toipumassa rakkaussuruista, on luvassa parempia aikoja. Löydät ehkä uuden rakkauden, tai sydämesi särkenyt saattaa yrittää paluuta elämääsi. Harkitse kuitenkin tarkkaan, ettet joudu kokemaan samaa uudelleen. Täysin puhtaalta pöydältä aloittaminen menneisyyden painolastin kanssa ei välttämättä onnistu.

Perhe ja ystävät

Tänä vuonna tunnet välillä etääntyväsi perheestäsi, ja silloin on ystävän tukeva olkapää ja kuunteleva korva sinulle tarpeen. Vietätkin tänä vuonna enemmän aikaa ystäviesi kanssa kuin menneinä vuosina. Eikä yhdessäolonne ole todellakaan pelkkää ongelmien vatvomista, vaan ennen kaikkea hauskaa yhdessäoloa ja mukavaa tekemistä, mitä ikinä keksittekin hiljaisten aikojen jälkeen.

Työ ja ura

Ammatillisesti tämä vuosi on sinulle tärkeä. Työ antaa sinulle enemmän kuin pitkiin aikoihin, ja tunnet viimein pääseväsi keräämään tuloksia monien vuosien työstä.

Sinun taitosi eivät jää työssäsi huomaamatta, ja sinulle saatetaan tarjota myös nykyistä vastuullisempaa tehtävää. Tai ehkä alat itse tehdä samaa vanhaa työtäsi aivan uudella tavalla, niin ettei se enää samalta työltä tunnukaan.

Joillekin kaksosille voi tulla myös tarve alkaa kaavailla uusia suuntia uralla, jos vanha työ ei tunnu enää tyydyttävän kunnianhimoa. Sinulla saattaa olla enemmän kykyjä kuin pääset nykyisessä työssäsi käyttämään.

Jos olet etsimässä työpaikkaa, on tänä vuonna sopivia mahdollisuuksia tarjolla. Älä ole liian vaatimaton, vaan tuo taitosi rohkeasti ja itsevarmasti esiin, niin sinut varmasti huomataan ja palkataan. Jollet sinä itse usko taitoihisi, muidenkin voi olla niihin vaikea uskoa.

Raha

Tänä vuonna sinun on syytä olla tarkkana raha-asioissa. Älä tee riskisijoituksia, sillä niissä voi käydä huonosti tai vielä huonommin. Pysyttele myös erossa tyypeistä jotka houkuttelevat sinua mukaan bisneksiin, mitkä tuntuvat liian hyviltä ollakseen totta. Sinun kannattaa myös hillitä kulutustasi ja välttää ostoksia, jotka eivät ole aivan välttämättömiä.

Terveys ja hyvinvointi

Stressi on seuranasi tänä vuonna. Työtaakka voi aiheuttaa myös erinäisiä niska-, selkä- ja nivelvaivoja. Sinun kannattaakin muistaa taukoliikunta. Nouse säännöllisesti ylös työtuolistasi ja liikuttele jäseniäsi. Vapaa-ajallasi sinun on hyvä rentoutua niin henkisesti kuin fyysisestikin ja ohjata ajatuksesi jonnekin aivan muualle kuin työasioihin.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat