Imatran junavaunut on saatu raivattua ja rata korjattua – junaliikenne kulkee normaalisti

Junaliikenne kulkee jälleen normaalisti Imatralla, Fintraffic kertoo. 

Fintrafficin rataliikennekeskus tiedotti lauantaiaamuna hieman kello viiden jälkeen, että Imatralla suistuneet tavarajunan vaunut oli saatu raivattua ja vaurioitunut rata korjattua.

Imatralla Etelä-Karjalassa tapahtui perjantaiaamuna onnettomuus, jossa tavarajunan kaksi vaunua suistui kiskoilta ratapihan ja henkilöaseman välisellä alueella. Onnettomuus tapahtui Imatran ratapihan ja henkilöaseman välisellä alueella noin kello 6.45.

Imatran kautta kulkeville junille aiheutui myöhästymisiä perjantaina sen jälkeen, kun kaksi tavarajunan vaunua suistui kiskoilta. 

Turman jälkeen junien henkilöliikenne Imatran kautta oli jonkin aikaa kokonaan poikki, ja avuksi hankittiin esimerkiksi bussikuljetusta. Kello 13:n jälkeen Fintrafficin rataliikennekeskus ilmoitti, että toinen raide Imatralla oli saatu liikennöitävään kuntoon.

Imatran kautta kulkeva junaliikenne oli iltapäivällä myöhässä aikatauluistaan puolisen tuntia. Rataliikennekeskus ennakoi, että suistuneiden vaunujen raivaus jatkuisi illan tunteihin, minkä jälkeen oli määrä päästä korjaamaan rataan tulleita vaurioita.

Onnettomuustutkintakeskus selvittää vaunujen suistumisen syytä.

Juttua päivitetty lauantaina 9.12. klo 6.00. Lisätty tieto, että vaunut on saatu raivattua ja rata korjattua.

Lue myös:

    Uusimmat