Kaksi lasta synnyttänyt nainen raivostuttaa bikinikuvallaan: ”Vaaraksi oikeille naisille”

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit!

Arielle, 32, kohahdutti some-kansaa kuvalla, jossa hän poseerasi bikineissä, kertoo Fox News.

Arielle Charnas sai hänen Instagram-seuraajansa raivostumaan bikinikuvalla, jossa hän poseeraa peilin edessä pikkubikineissä.

Kuva ei välttämättä olisi aiheuttanut niin suurta kohua, ellei nainen olisi niin tyrmäävän kovassa fyysisessä kunnossa – ja vain vuosi kuopuksensa syntymän jälkeen.

Instagram-vaikuttajan vartalo on mallimaisen hoikka ja hänen vatsansa on uskomattoman timmi kahden raskauden jäljiltä.

– Olen ylpeä kehostani kahden lapsen jälkeen, Arielle kirjoitti kuvansa saatetekstiksi.

Lukuisten ihailevien kommenttien lisäksi mallinmitoissa oleva nainen sai täyslastillisen lokaa niskaansa mitä erikoisemmista syistä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Huono mutsi ja esimerkki

Ariellella on 3- ja 1-vuotiaat tyttäret. Perhearkea pyörittävän naisen kuvaa kritisoitiin muun muassa siksi, että naisen väitettiin olevan itsekäs ja niin sanotusti ”huono mutsi”, joka arvottaa ulkonäkönsä lastensa edelle.

– Sinun pitäisi olla ylpeämpi äitinä olemisesta, eräs äiti-ihminen kommentoi.

Moni Ariellen huonoksi äidiksi tuominnut pelkäsi hänen hoikan vartalonsa tuovan tuoreille äideille kohtuuttomia paineita ja epärealistisen kuvan perheenäidin arjesta.

– Olet kadottanut todellisuudentajun siitä, miten valtaosa naisista kokee tämän maailman. Tuhannet työt ja nuoret naiset saavat tästä kuvasta virheellisen kuvan siitä, että tuo on ainut tapa näyttää kauniilta ja että tuollainen vartalo on saavutettavissa oleva asia uusille äideille, toinen tuhahti.

Geenit ja rahako ratkaisee?

Moni tuohtunut kommentoija huomautti, että Arielle elää hyvin erilaisessa maailmassa kuin tavantallaaja – olihan naisella rahaa pitää itsensä hyvässä kunnossa. Sen lisäksi, että Ariellella on varaa palkata lapsilleen hoitaja, hänen sanotaan olevan monella muullakin tapaa erittäin etuoikeutettu.

– Suurimalla osalla ei ole mahdollisuutta syödä sellaista ruokaa kuin sinä syö, eikä ole varaa personal trainereihin kuten sinulla. Geeneillä on suuri rooli myös, mikä olisi pitänyt tuoda ilmi tässä kuvassa, eräs kommentoi tuohtuneena.

Moni naiskommentoija pelkäsikin, että ”geneettinen ihme” antaa täysin vääristyneen kuvan seuraajilleen siitä, miltä naisen tulisi nykypäivänä näyttää.

– Tämänkaltaiset kuvat (liian laihasta ja pieniluisesta naisesta, joka luultavasti on kehonsa orja) ovat vaaraksi oikeille naisille, jotka nauttivat ruuasta ja ovat terveellisen ja normaalin painoisia kurvikkaita naisia, jotka eivät ole geneettisesti yhtä siunattuja, kommentoija jatkoi tuohtuneena.

Vaikka Ariellen kuvia selatessa käy selvästi ilmi, että nainen on luonnostaan todella hoikka ja sirorakenteinen, moni kommentoija epäili naisen kärsivän syömishäiriöstä.

– 99,9 prosenttia naisista ei voi saada tuollaista vartaloa elleivät he näännytä itseään pitkään.

– Sinun pitäisi syödä enemmän ruokaa, sillä se on hyväksi terveydellesi – olet liian laiha, toinen komppasi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Sosiaalinen media voi hämätä

Sosiaalinen media antaa monesti vääristyneen kuvan ihmisen elämästä: siellä julkaistaan pääasiassa elämän kohokohtia, jotka luovat tahattomastikin tietynlaisen kulissin.

Arielle paljastaa ihmisiä kohahduttaneen kuvan kommenteissa, ettei painonpudotus tapahtunut käden käänteessä.

– Pudotin painon entisiin mittoihin noin 7–8 kuukaudessa. Kaikkiaan kropan muokkaaminen vei kokonaisen vuoden, Arielle kommentoi seuraajalleen.

Mamma Mia! -musikaalielokuvassakin ihastuttanut näyttelijätär Amanda Seyfried tyrmistyi Ariellen saamista vihakommenteista. Hän halusi muistuttaa, ettei kukaan ole tilivelvollinen omasta elämästään kenellekään – jokaisella on oikeus olla juuri sellainen kuin on.

– Jos tunnet itsesi, mieti kahdesti, onko sillä, mitä päästät suustasi, jotain arvoa tässä isossa kokonaisuudessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, Yahoo, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat