Ei näkyvää vauvavatsaa, vaikka raskaus on melkein puolivälissä – malli vastaa epäileville: "En voi sille mitään, ettei se näytä samalta kuin muiden"

Milloin pitäisi havahtua perheen perustamiseen? 0:52
Milloin pitäisi havahtua perheen perustamiseen?

Brittiläismedia Fox News uutisoi 24-vuotiaasta mallista, joka kyllästyi siihen, että hänen jo 5. kuulle edennyttä raskauttaan kyseenalaistetaan sosiaalisessa mediassa.

Jokaisen naisen raskaus on erilainen. Toisille naisille saattaa kertyä jopa kymmeniä raskauskiloja, toiset taas jättävät raskauden aikana tulleet kilot synnytysosastolle.

Raskaus on monille naisille myös aikaa, jolloin he joutuvat niin tuttujen kuin tuntemattomienkin ihmisten kritisoinnin kohteiksi – etenkin silloin, jos raskaana oleva nainen on julkisuudesta tuttu.

Raskaus epäilytti: "Hän on minua laihempi silloinkin, kun hän on 9. kuulla raskaana"

Belle Lucia on Lontoossa asusteleva malli, jolla on Instagramissa yli miljoona seuraajaa. Esikoistaan odottava kaunotar kertoi muutama viikko sitten seuraajilleen olevansa raskaana.

Viimeisimmässä Instagram-kuvassa bikinimalli iloitsee raskauden olevan lähes puolivälissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän kertoi raskaudestaan ensimmäisen kerran vasta 3. raskauskuukauden kohdalla, sillä pelkäsi raskauden menevän kesken.

Moni seuraaja alkoi heti julkitulon jälkeen kuitenkin epäillä naisen koko raskautta, sillä solakassa kunnossa olevalla naisella ei näyttäisi Instagram-kuvien perusteella olevan edelleenkään näkyvää raskausvatsaa.

– Hän on minua laihempi silloinkin, kun hän on 9. kuulla raskaana, eräs viestitti.

Malli otti kantaa saamaansa kritiikkiin: "En voi sille mitään, ettei se näytä samanlaiselta kuin muiden naisten"

Malli kertookin saaneensa päivittäin kyseenalaistavia kommentteja raskauteensa liittyen. Hän kyllästyi saamiinsa kommentteihin ja päätti avata sanaisen arkkunsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Belle muistutti seuraajiaan siitä, että jokaisen naisen raskausvatsa näyttää erilaiselta. Se, että hänellä itsellään ei ole vielä nähtävissä söpöä vatsakumpua, ei mallin mukaan tarkoita sitä, että hänen raskautensa olisi epänormaali. 

Hänen väitetään antavan väärän kuvan raskaudesta ja joidenkin arvostelijoiden mielestä nainen markkinoi hoikkaa raskaudenaikaista vartaloa.

– Tämä on minun kehoni, enkä voi sille mitään, ettei se näytä samalta kuin muiden naisten.

– Toisen vartalon arvostelu ei ole OK – oli vartalo kuinka iso tai pieni tahansa, nainen huomauttaa.

Klikkaa kuvaa, jotta näet sen kokonaisuudessaan. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Malli sai kannanottonsa jälkeen ikäviä ja jopa julmia kommentteja. Depattia käydään myös Twitterissä, jossa käy ilmi, että malli on joutunut estämään ihmisiä sosiaalisessa mediassa ikävän kommentoinnin vuoksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Fox News 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat