Instagram-malli julkaisi synnytyksen jälkeen kuvan vartalostaan ilman vaatteita – kehuja satelee

Australialainen Instagram-malli julkaisi synnytyksen jälkeen karun rehellisen kuvan. 

Kun Instagram-malli Hannah Polite, 27, julkaisi kuvan, jossa hän poseerasi viimeisen päälle laittautuneena synnytyksen jo käynnistyttyä, someraivo oli valmis.

Hymyilevän perheen vierellä lepäsi kyltti, jossa luki: "Äidin synnytys on käynnistynyt ja vauva on pian täällä."

Moni syytti miehensä Grant Smallin ja Evaliah-tyttären vierellä poseerannutta Hannahia liian täydellisen kuvan lavastamisesta.

Vaikka fitness-kuvistaan tuttu Hannah sai myös tukea faneiltaan, joidenkin mielestä kuva oli yksinkertaisesti erikoinen ottaen huomioon käynnissä olevan synnytyksen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aito kuva ihastutti

Muutamia tunteja kuvan ottamisen jälkeen Hannah synnytti Arlo-pojan.  Synnytyksen jälkeen äiti päätti jakaa Instagram-tilillään toisenlaisen kuvan yli miljoonalle seuraajalleen, uutisoi muun muassa The Sun.

Kuvaparin ensimmäinen kuva on otettu loppuraskaudesta, toinen kuva puolestaan 24 tuntia synnytyksen jälkeen. Hannah kertoo olleensa synnytyksen jälkeisessä kuvassa väsynyt, kalpea ja hieman hellänä synnytyksestä, mutta ylpeä siitä, mitä oli päivää aiemmin saavuttanut.

– Ihmisen keho on niin mahtava, ja olen niin kiitollinen, että omani kykeni kasvattamaan, synnyttämään ja nyt hoivaamaan poikaani. Minulla ei ole mikään kiire "palautua takaisin", ja aion vain keskittyä perheeseeni ja uuteen vauvaan, enkä treenaa ainakaan kuuteen viikkoon, Hannah kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Hannah kertoo myös, että Evaliah-tytär on jo ehtinyt kysellä äidiltään, miksi tämän napa "näyttää hassulta" ja miksi äidin vatsan iho on niin pehmeää. Äiti kertoo tyttärensä tietävän nyt sen johtuvan siitä, että äidin keho on luonut uuden elämän.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvaparilla on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Päinvastoin kuin ennen synnytystä otettu huoliteltu kuva, tämä kuva sai hehkutusta samaistuttavuudestaan.

– Minulla ei ole lapsia, mutta tämän tyyppiset julkaisut sosiaalisessa mediassa ovat niin tärkeitä naisille. Kiitos, kirjoitti eräs.

– Mahtavaa. Mikään ei ole kauniimpaa kuin aitous, ylisti toinen.

– Rakastan sitä, että osoitat muillekin, että näytät edelleen raskaana olevalta synnytyksen jälkeen. Siinä menee aikaa saada vartalonsa takaisin normaaliksi. Naisen vartalo on ihmeellinen, totesi kolmas.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat