Muotibloggari kysyi tyylineuvoa Instagramissa – seuraajien huomio kiinnittyi härskiin yksityiskohtaan: "En ole koskaan elämässäni nauranut näin kovaa"

16:04

Muotibloggari jakoi kuvan kysyäkseen neuvoa sukista, mutta seuraajien huomio kiinnittyi nopeasti hameeseen ja sen härskiin yksityiskohtaan. Aiheesta kertoo brittilehti Mirror.

Mikä on Suomi-muodin uusi musta? Katso keskustelua uusimmista trendeistä yllä olevalta videolta!

Monesti muoti-ihmisten sosiaalisen median kanavia seuraavat myös muut tyylitietoiset ihmiset, ja siksi muotibloggari Chloe Morello, 27, päättikin kysyä Instagram-seuraajiensa mielipidettä kinkkiseen ongelmaan.

Nainen halusi kuulla, sopivatko hänen pinkit, kimaltavat sukkansa muuhun asuun, mustaan toppiin ja kultaiseen paljettihameeseen.

Chloe jakoikin Instagramiin kuvan asustaan kuvatekstillä: "Kaverit, tarvitsen apuanne! Pilaavatko nämä sukat asun?"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hame vei huomion

Chloen seuraajien huomio kiinnittyi kuitenkin kuvassa johonkin aivan muuhun kuin sukkien ja muiden vaatteiden yhteensopivuuteen.

Chloen paljettihameeseen oli nimittäin jäänyt aivan peniksen muotoinen jälki.

Viisi päivää sitten julkaistu kuva on kerännyt Instagramissa jo yli 77 000 tykkäystä ja satoja kommentteja. Naisen seuraajia on lähinnä naurattanut kuvaan eksynyt "moka".

– Ei, mutta tuo kalu ”kruunaa” asun, eräs kommentoi.

– En ole koskaan elämässäni nauranut näin kovaa, toinen sanoo.

Chloe väittää julkaisunsa kommenteissa, ettei miehen sukupuolielimien ilmaantuminen hänen hameeseensa ollut vahinko. Naisen mukaan hän teki muodon paljetteihin itse.

Lähteet: Instagram, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja