Mainos

Kaipaatko tulen tunnelmaa?

Tunnelmanluojana aito tuli on ylivoimainen. Parhaimmalta se näyttää kauniissa takassa.

Seinään upotettu neliö

Älä pelkää väriä! Seinään upotettu ruskeapintainen takkamantteli tulee kauniisti esiin valkoisesta seinästä – perinteisenä valkoisena se näyttäisi aika valjulta. Konstailematon muoto on hyvä pari elävälle pinnalle.

Kiinnostuitko?

MCZ:n Matissen hieno oivallus on piilossa: takka-aukon viereisessä neliössä on ovi ja sisällä tilaa takkapuille. Pinta on alumiinivivahteista maalattua terästä. Takkaluukku on hissitoiminen. Asennettuna 7 500 euroa, Lämpömaa.

Pieneen tilaan

Vaalean sisustuksen katseenvangitsijana on musta kamiina. Pienikokoisena se sopii useimpiin huonetiloihin ja asuntoihin. Sivulasien ansiosta tuli näkyy hyvin.

Kiinnostuitko?

Scan 59 -tulisija painaa vain 122 kiloa. Sitä on saatavana myös harmaana ja vuolukivikannella. Kuvan takan hinta 1 990 euroa, Performa. Takka tulee valmiina kotiin, ja sen asennus hoituu päivässä.

Design-ikoni 1960-luvulta

Dominique Imbert suunnitteli teräksisen Gyrofocuksen takkafirma Focukselle jo 1960-luvulla, mutta yhä vieläkin se näyttää futuristiselta.

Kiinnostuitko?

Euroopassa paloturvallisuusmääräykset eivät edellytetä eristettyä hormia, mutta Suomessa sellainen vaaditaan. Focuksessa hormi ei ole eristetty, mutta maahantuojan mukaan esimerkiksi Helsingin rakennusviranomaiset ovat kuitenkin viime aikoina hyväksyneet Focuksia Suomeenkin, kunhan turva-alueet on huomioitu. Focuksella on myös CE-merkintä. 7 976 euroa, www.takkamaailma.com.

Simppeli kulmaratkaisu

Takkaa pidetään usein massiivisena elementtinä, mutta katsopa tätä! Kulmatakka on suorastaan minikokoinen.

Kiinnostuitko?

Rais Q-bic Insert on muurattu takka, joka asennetaan täyseristettyyn palomuuriin. 3 611 euroa, Roltrade.

Teksti: Tytti Kontula
Kuvat: Valmistajat

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.