Uutisaamu tuo ruutuun päivän tärkeimmät uutiset – aamuohjelman konseptimuutos pohjautuu yleisön toiveisiin

MTV Uutiset on aloittanut uuden aamuohjelma Uutisaamun. Se uudistaa Huomenta Suomen konseptia tuomalla aamutelevisiotarjontaan yhä enemmän uutissisältöä, ajankohtaisvieraita sekä urheilua.

Pohjoismaiden pitkäikäisin aamutelevisio ei siis ole kadonnut minnekään, sillä Huomenta Suomi on nyt uudistunut Uutisaamuksi.

Uutisaamu nähdään joka arkiaamu kello 6.25 alkaen.

– Nimensä mukaisesti uutisia tulee vähän lisää. Panostamme uutismaiseen sisältöön koko aamun osalta, sanoo MTV Uutisten päätoimittaja Tomi Einonen.

Päätoimittajan mukaan konseptin muutos pohjaa yleisöpalautteeseen.

– Oikeastaan kaikissa kyselyissä nousee toive, että uutismaista uutismaista uutismaista... Sitä saa mitä tilaa, hän naurahtaa.

Huomenta Suomi tuli tunnetuksi ohjelmana, jossa uutissisällön vastapainona toimi kevyempi jutustelu vieraiden kanssa studion sohvilla.

Uutisaamussa tätä nähdään vähemmän, mutta keväällä jatkuu myös syksyllä alkanut Viiden jälkeen -ohjelma, jossa on tilaa myös viihteelle.

– Kanavia ja välineitä on, että pystytään kokonainen kirjo katsojille tuomaan, Einonen sanoo.

Tänään nähtävässä kaikkien aikojen ensimmäisessä Uutisaamussa pohditaan, miten pahasti hallituspuolueiden välit ovat tulehtuneet. Vieraina Keskustan Antti Kurvinen ja SDP:n Antti Lindtman.

Uutisaamun sisältöjä nähdään MTV3-kanavan lisäksi MTV Uutiset Liven ja mtv-palvelun kautta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja