Kaija Koo otti haltuunsa jo kauan sitten erilaisen tavan tervehtiä – ihmiset luulivat diivaksi: "Halusin pitää itseni terveenä"

8:37
Kaija Koo kertoo kuinka selviää itse koronaviruskriisin keskellä

Kaija Koo lopetti luopui kättelemisestä jo kauan ennen koronavirusepidemian puhkeamista.

MTV3-kanavan hyvän mielen ohjelma Vappu ja Marja Live on täällä taas! Viihdyttävässä ja ajankohtaisessa talk show'ssa Suomen valovoimaisimpien naistähtien Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja maan suurimmat tähdet.

Ohjelman avausjaksossa vieraana nähtiin muusikko Kaija Koo. Nainen kertoi omista toimintatavoistaan siihen liittyen, miten hän pyörittää itse omaa arkeaan koko Suomen vallanneen koronaviruskriisin keskellä. 

– Jonkinlainen arjen rutiini pitää olla, pitää pitää vähän itseään niskasta kiinni. Pitää varautua siihen, että jonain päivänä teen vielä töitä, eli treenaan, artisti kertoo. 

– Käsiä olen pessyt kyllä viimeiset kolme vuotta tähän malliin, että siihen ei tullut muutosta. Jossain vaiheessa ihmiset ihmettelivät miksen sano päivää vaan annan fist bumpin. Ja ihmiset sitten miettivät, että onko tämä tyyppi ihan diiva. Mutta syy on se, että halusin pitää itseni terveenä. Kyllä se vaan auttaa. 

Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla torstaisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja