Christoffer Strandberg ensimmäistä kertaa televisiohaastattelussa Janne-puolisonsa kanssa – kertovat ensikohtaamisestaan: "Kannamme vastuun yhdessä"

Vieraana Christoffer ja Janne Strandberg 9:45
Katso videolta, missä ja miten Christoffer ja Janne Strandberg kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa!

Christoffer ja Janne Strandberg saapuivat Vappu ja Marja Liveen ensimmäiseen yhteiseen televisiohaastatteluunsa.

MTV3-kanavan hyvän mielen ohjelma Vappu ja Marja Live on täällä taas! Viihdyttävässä ja ajankohtaisessa talk show'ssa Suomen valovoimaisimpien naistähtien Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja maan suurimmat tähdet.

Ohjelman avausjaksossa vieraina nähtiin muun muassa näyttelijä Christoffer Strandberg puolisonsa Janne Strandbergin kanssa. Vappu Pimiän ja Marja Hintikan sohvilla kahdeksan vuotta yhdessä ollut pari pääsi muun muassa vastaamaan kysymykseen siitä, missä he tapasivat ensimmäisen kerran ja kumpi teki aloitteen. 

– Kyllä se on ollut varmaan yhteinen hanke, Janne Strandberg totesi. 

Christoffer Strandberg jatkoi kertomalla, että aikoinaan Janne Strandberg oli lähestynyt häntä lähettämällä miehelle viestin Facebookissa, mutta tuolloin Christoffer Strandberg seurusteli tahollaan. Puoli vuotta myöhemmin hän kuitenkin oli sinkku ja laittoi itse puolestaan viestiä. 

– En ole hirveän usein tehnyt aloitteita näissä asioissa. Tällä kertaa tein ja se kannatti, Christoffer Strandberg kertoi hymyillen. 

– Molemmat ovat siis osasyyllisiä, Janne Strandberg jatkoi. 

– Kyllä, kannamme vastuun yhdessä, Christoffer Strandberg nauroi.

Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla torstaisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat