Kaija Koo: Uusien kappaleiden esittäminen aina yhtä jännittävää

Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa torstaina vieraillut Kaija Koo kertoo nauttivansa keikkailun ohella eniten tavallisesta arjesta. 

11.4. julkaistaan Kaija Koon odotettu uutuusalbumi Kuka Sen opettaa. Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa kappaleen uudelta levyltään esittänyt laulaja kertoo MTV.fi:n haastattelussa uusien kappaleiden esittämisen olevan aina jännittävä kokemus. 

– Odotan että pääsen esittämään kappaleita livenä. Uusien biisien esitys ensimmäistä kertaa livenä on aina erityistä ja jännittävää, vaikka niitä onkin harjoitellut, Kaija Koo kuvailee.

Viimeisimmän levynsä vuonna 2010 julkaissut suosikkilaulaja kertoo huhtikuussa julkaistavan uutuuslevynsä eroavan edeltäjästään. 

– Uusi levy on aivan erilainen. Sitä oli tekemässä useita nuoria tekijöitä, tämän alan huippuja. Levyä tehdessä oli järjetön yhteishenki, laulaja kuvailee levyntekoprosessia.   

Työntäyteistä keikkakevättä viettävä artisti kertoo nauttivansa työn vastapainona rauhallisesta ja mahdollisimman tavallisesta arjesta.

–  Arki on minulle paras ratkaisu. Vietän myös paljon aikaa hiljaisuudessa ja olen kuuntelematta musiikkia. Aamukahvi on mielestäni paras asia ihmisen elämässä. Helsingissä tykkään kävellä aamulla vakiokahvilaani ja pölistä siellä muiden asiakkaiden kanssa, Kaija Koo kuvailee arkeaan.  

 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja