Kahdeksan hyvää syytä: Älä harrasta seksiä suihkussa

Seksin harrastaminen suihkussa saattaa olla kiehtova ajatus, mutta kostea ympäristö ei välttämättä ole se mukavin paikka antautua lemmenleikkiin.

Seksin harrastaminen suihkussa voi olla mukavaa, mutta useat syyt puhuvat sen puolesta, ettei lemmenleikkeihin kannata ryhtyä kosteassa ympäristössä. AVA kokosi pilke silmäkulmassa yhteen syyt, jotka voivat pilata suihkussa vietetyn seksisession hetkessä.

Liukastumisvaara

Kosteissa tunnelmissa suihkun alla omien halujensa vietäväksi heittäytyminen saattaa kostautua vaarallisella tavalla. Liukkaat ja märät pinnat lattiasta seinään aiheuttavat liukastumisvaaran.

Kammottava valaistus

Kylpyhuoneen peilistä näkee tarpeen tullen hyvin finnit ja mustapäät, mutta valaistus ei anna armoa silloinkaan kun olisi tarkoitus säteillä.Kylpyhuoneissa on usein erityisen kirkas valaistus, ja sehän ei auta tippaakaan ainakaan näyttämään erityisen hyvältä seksikumppanin silmissä.

Meikkikatastrofi

Ajatus siitä, että meikit levinneinä oma look muuttuisi entistä seksikkäämmäksi, on täysin utopistinen. Kukaan ei näytä hyvältä ripsivärinorot kasvoillaan, eivätkä vedenkestävät meikitkään säily näyttävinä suihkussa.

Kylmyys pilaa tunnelman

Jos seksiä innostuu harrastamaan suihkussa, pysyy harvoin kumpikin kumppaneista lämpimän veden suojissa koko ajan. Kylmyys pilaa helposti koko kokemuksen ja latistaa tunnelman.

Kuumuus pilaa tunnelman

Toiset nauttivat erityisen kuumista suihkuista ja toiset sitävastoin viihtyvät erityisen hyvin viileässä suihkussa. Jos kumppani viihtyy suihkussa erityisen kuuman veden alla, voi tähän tottumattomalle tulla tukalat paikat.

Liukastevoide on käyttökelvotonta

Jos on tottunut käyttämään liukastevoidetta seksin apuna, on turha haaveilla suihkusessioista. Liukastevoiteet huuhtoutuvat suihkussa veden mukana suoraan viemariin ja lemmenhetki voi olla hetkessä pilalla.

Suihku rajaa asentovaihtoehtoja

Kun lemmen vietäväksi antautuu suihkussa, on tarjolla tavallista vähemmän erilaisia asentovaihtoehtoja. Suihkutilojen ahtauden tai kalustuksen yksinkertaisuuden vuoksi vaihtelua petipuuhiin on usein helpompi keksiä kylpyhuoneen ulkopuolelta.

Pituusongelma

Kun seksiä harrastetaan sängyssä tai muualla kotona, on sopivia asentoja helppo löytää, vaikka kumppanien pituusero olisi merkittävä. Suihkussa sitä vastoin on harvemmin sen erikoisempia tasoja, jotka helpottaisivat pituuseron aiheuttamia ongelmia. Jos kumppani on hurjasti toista pidempi, on seisaaltaan lempiminen hyvin kinkkistä, eikä kylpyhuoneen lattia ole usein se houkuttelevin makuupaikka.

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja