Kahdeksan faktaa, joita et välttämättä tiennyt Keeping Up With The Kardashian -ohjelman kulisseista – näin paljon tähdet tienaavat

Kris Jenner lukee satuja 2:04
Tältä näyttää Keeping Up Whit The Kardashian -ohjelman uusin tuotantokausi.

Supersuositun tositelevioperheen ohjelman taakse kätketyy paljon sellaista nippelitietoa, jota katsojat eivät välttämättä tiedä. 

C Morella nähtävä Keeping Up Whit The Kardashian -ohjelmassa päästään kurkkaamaan supersuositun Kardashian-klaanin arkeen. KUWTK-ohjelman taustalla on kuitenkin paljon erilaisia sääntöjä ja sopimuksia, joista katsojilla ei ole harmainta aavistusta. 

Cosmopolitan kokosi nämä säädökset yhteen. 

1. Palkkiot

Eniten palkkiota saavat ohjelmasta Kim  ja Khloé Kardashian heidän isosiskonsa Kourtneyn jättäydyttä taka-alalle ohjelmasta. Heidän pikkusiskonsa Kylie ja Kendall Jenner saavat puolestaan jäämät, joka on varmasti oikeudenmukaista, sillä he esiintyvätkin vähiten ohjelmassa. Kim ja Khloe saavat ohjelman palkkiosta noin 50-60 prosenttia. Kokonaispalkkio on tiettävästi noin 137 miljoonaa euroa, eli noin 34 miljoonaa euroa per pää. 

2. Yksityisyys

Kardashianin perhe ottaa yksityisyytensä vakavasti. Heidän veljensä Rob Kardashian ex-puoliso Blac Chyna on joutunut kirjoittamaan vuonna 2016 sopimuksen, jossa lupaa, ettei kerro perheen asioista kenellekään. Salassapitosopimus ei ulotu pelkästään perheen läheisiin, vaan kaikkiin heidän seurassaan oleviin. Klaanin äiti Kris Jenner vaati tällaisen jokaiselta, joka tulee hänen kotiinsa. 

3. Huoliteltuna ennen kaikkea!

Perheen pää Kris Jenner meikataan joka päivä kuvauksiin ja hänen ympärillään pyöriikin liuta ammattilaisia. Krisin assistentin mukaan kyseinen operaatio vie aikaa "vain tunnin". Krisiä kuvatessa pitää käyttää kirkkaita valoja tasoittaakseen hänen kasvojaan. Kimillä menee peräti kaksi tuntia ehostautumisessa. 

– Emme voi tehdä mitään ilman, että se dokumentoidaan, joten miksi et näyttäisi parhaimmiltasi ja upealta, Kim on kertonut Paper magazine  -julkaisulle.

4. Kuvaukset jopa 12 tuntia päivässä

Ohjelman tuottajat joutuvat käyttämään Krisin kotona aina kenkäsuojia siellä ollessaan. Myöskään lastenhoitajia ei nähdä lähes koskaan ohjelmassa. Tosin ei ole varmuutta siitä miksi, liittyen varmasti yksityiseen. Ohjelmaa kuvataan peräti 10-12 tuntia päivässä. Krisin kodin kattoon on asennettu kamerat vuonna 2015, joten hänellä ei ole niistä hetken rauhaa.

5. Lomat eivät ole ilmaisia

Toisin kuin voisi luulla, ei tuotantoyhtiö maksa perheen matkoja, vaan he itse. Cosmopolitanin artikkelin mukaan tieto tuli ilmi, kun Kourtney vaikeroi Costa Ricasta tulleesta laskusta. 

–  Miksi minulle lähetetään tämä hillitön lasku? Miksi tuotanto ei osallistu tähän, jos kerta käytämme sitä ohjelmassa? Kourtney tivasi.

6. Kim sekoittaa soppaa

Kim luo ohjelmaan draamaa. Hän menee jopa niin pitkälle, että kertoo, kun jotakin suurta tapahtuu perheenjäsenille. 

– Jos kysyt tuotannolta, niin he vastaavat varmaan, että minä tuotan eniten, koska tiedän mitä asioita siskoni eivät jaa ohjelmassa. Joten kerron heille, menkää Kourtneyn luokse, siellä voi olla tilanne päällä, Kim on kertonut. 

7. Hyväpalkkainen työ

Ohjelman tuotantotiimi saa myös hyvin palkkaa työstä. Ok!-lehden lähteen mukaan jopa harjoittelijat saavat palkkaa, koska tuotantoyhtiö tietää kuinka rankka työ on kyseessä. 

8. Ei oikeita taloja

Ohjelmassa nähdään usein kuvituskuvana perheen asuinaluetta. Nämä eivät ole kuitenkaan todellisuudessa heidän kotejaan.

Kim on kertonut, ettei heidän asuinaluettaan voida näyttää turvallisuussyistä, sillä aiemmin, kun heidän kotiaan näytettiin, tuli sen edustalle kiertoajelubussi. 

LÄHDE: Cosmopolitan


Lue myös:

    Uusimmat