Kaarinan lukiossa koronavirusepäily, epidemia-alueella oleskelleet saaneet oireita – alustavat testitulokset negatiivisia

Suomessa on nyt 40 koronavirustartuntaa, joista lähes puolet Helsingissä – tässä keinot, joilla pääkaupunki taistelee tautia vastaan 9:58
Video: LIVE Suomessa on nyt 40 koronavirustartuntaa, joista lähes puolet Helsingissä – tässä keinot, joilla pääkaupunki taistelee tautia vastaan.

Kaarinan lukiossa on muutamaa opiskelijaa ja kahta henkilökuntaan kuuluvaa koskeva koronavirusepäily, tiedottaa kaupunki sivuillaan. Alustavat testitulokset ovat osoittautuneet koronaviruksen osalta aiheettomiksi, mutta viimeiset tulokset saadaan keskiviikkona. 

Koronaviruksen varalta testatut henkilöt ovat alkaneet oireilla epidemia-alueella oleskeltuaan. Kaarinan kaupungista kerrotaan, että jo testattujen osalta epäilyt koronaviruksesta ovat osoittautuneet aiheettomiksi. Viimeiset tulokset saadaan kuitenkin vasta keskiviikkoiltana. 

Epidemia-alueella vierailleet henkilöt jäävät varotoimenpiteenä kotiin, kunnes kaikki testitulokset ovat valmistuneet. 

Kaarinan kaupunki kertoo sivuillaan, ettei opiskelun ja työskentelyn jatkumiselle Kaarinan lukiossa ole estettä. Aiheesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Yle.

Uutista päivitetty klo. 18:46 koronavirustestien tuloksilla. 

Lue myös:

    Uusimmat