Kaappaus keittiössä: Mitä Mäenpään perheelle kuuluu nyt?

Kaappaus keittiössä -ohjelman ensimmäisessä jaksossa mukana ollut perhe on tehnyt täyskäännöksen valmisruoan parista kotikokkailuun. Nyt perhe kuvailee itseään hyvällä tavalla ruokapoliiseiksi. Kuvausten jälkeen ruokapäiväkirjaan on kertynyt kymmenittäin uusia ja kokeiltuja reseptejä!

Jaana Mäenpään saa arki-iltapäivänä puhelimitse kiinni perheen kodin keittiöstä, jossa hän tekee ensimmäistä kertaa itse minestronekeittoa. Uusien kotiruokareseptien testaaminen innostaa edelleen perhettä.

– Ruoka on hirveän tärkeä osa päivää ja elämää. Olemme pirteitä, ruoka yhdistää meitä ja tuo virkeyttä. Terveellinen syöminen vaikuttaa oloon, Jaana kertoo perheen hyvinvoinnista.

Valmisruokia ei tässä perheessä enää harrasteta.

– Hampurilaisia ei ole enää kaapissa. Tulee ihan yäk olo, kun kävelee kaupassa purilaishyllyjen ohi. Mieheni on kerran erehtynyt ostamaan hampurilaisia, ja me talon naiset hyökkäsimme heti, että meillä ei näitä enää syödä! Jaana naurahtaa.

– Kyllä on jälkikäteen miettinyt, että valmiita lihapullia ja pussimuusia, ai kauheaa. Kun tehdään itse, niin onhan se ihan eri juttu! Kyllä ruokatottumukset ovat muuttuneet, meistä tuli terveellä tavalla ruokapoliiseja, Jaana kuvailee.

MTV3/Laura Kokko

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja