Kaaos räppärin muistotilaisuudessa – useita ihmisiä tallautui ihmisjoukossa

Räppäri Nipsey Husslen muistotilaisuudesta tuli kaaos. 1:02
CNN:n kuvaa tapahtumapaikalta.

Nipsey Husslen muistotilaisuus ajautui kaaokseen.

Useita ihmisiä on loukkaantunut rap-artisti Nipsey Husslen muistotilaisuudessa Los Angelesissa. Los Angelesin palolaitos kertoo CNN:lle, ettei loukkaantuneiden määrästä ole toistaiseksi tietoa.

Suurin osa loukkaantuneista on joutunut väkijoukon tallomaksi. Pelastusviranomaiset yrittävät siirtää potilaita turvalliseen paikkaan, jotta heidät voidaan kuljettaa jatkohoitoon.

Nipsey Hussle ammuttiin kuoliaaksi Los Angelesissa sunnuntaina iltapäivällä. Ammuskelu tapahtui Husslen omistaman vaatekaupan lähellä.

Muistotilaisuuteen on kokoontunut valtava määrä ihmisiä. CNN:n livekuvassa näkyy, että ihmiset juoksevat ja kantavat loukkaantuneelta vaikuttavia. Pelastusviranomaisten nähdään hoitavan ainakin kahta henkilöä.

Los Angelesin poliisilaitos kehottaa ihmisiä poistumaan alueelta.

– Ymmärrämme, että yhteisö suree ja tunnemme menetyksenne. Pyydämme kaikkia noudattamaan poliisien ohjeita ja hajaantumaan alueelta, poliisilaitos tviittaa.

Poliisin mukaan huhut siitä, että alueella olisi ammuskeltu, eivät pidä paikkaansa. Ihmisiä on kuitenkin loukkaantunut, ja poliisi pyrkii palauttamaan järjestyksen.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat