Jyväskylän keskustassa ammuskeltiin eilen – asetta ja epäiltyä ei ole löydetty

Jyväskylän keskustassa ammuttiin eilen illalla laukauksia.

Ampumavälikohtaus tapahtui sunnuntai-iltana noin kello 21-22 välisenä aikana Jyväskylän keskustassa Gummeruksenkadun ja Vapaudenkadun risteyksessä. Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut ampumavälikohtauksessa, mutta aineellista vahinkoa syntyi.

– Meillä on tekninen tutkinta paikan päällä ja on ollut havaintoja muun muassa ammuskelun aiheuttamasta luodinreiästä, rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Kimmo Halme Sisä-Suomen poliisilaitokselta kertoo.

Halmeen mukaan välikohtauksen asianosaiset ovat poliisin tiedossa, mutta heitä ei ole vielä tavoitettu. Ammuskelun motiivia tutkitaan.

– On mahdollista, että kyseessä on kahden henkilön välinen riitatilanne, Halme sanoo.

Poliisi ei ole vielä löytänyt ammuskelussa käytettyä asetta. Laukausten tarkka lukumäärä on myös vielä selvittelyn alla.

– On havaintoja laukauksista, mutta kyseessä ei ollut mikään sarjatulitus, vaan muutama laukaus. Keskusta-alueella on kuitenkin äänien pohjtalta vaikea arvioida, kuinka monesta laukauksesta on kyse. Asetta etsitään aktiivisesti, tutkinta on vielä hyvin alkuvaiheessa, tutkinnanjohtaja Kimmo Halme sanoo.

Ampumavälikohtauksesta uutisoi ensimmäisenä Keskisuomalainen.

Lue myös:

    Uusimmat