Mainos

Jyväskylän keskustassa ammuskeltiin eilen – asetta ja epäiltyä ei ole löydetty

Jyväskylän keskustassa ammuttiin eilen illalla laukauksia.

Ampumavälikohtaus tapahtui sunnuntai-iltana noin kello 21-22 välisenä aikana Jyväskylän keskustassa Gummeruksenkadun ja Vapaudenkadun risteyksessä. Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut ampumavälikohtauksessa, mutta aineellista vahinkoa syntyi.

– Meillä on tekninen tutkinta paikan päällä ja on ollut havaintoja muun muassa ammuskelun aiheuttamasta luodinreiästä, rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Kimmo Halme Sisä-Suomen poliisilaitokselta kertoo.

Halmeen mukaan välikohtauksen asianosaiset ovat poliisin tiedossa, mutta heitä ei ole vielä tavoitettu. Ammuskelun motiivia tutkitaan.

– On mahdollista, että kyseessä on kahden henkilön välinen riitatilanne, Halme sanoo.

Poliisi ei ole vielä löytänyt ammuskelussa käytettyä asetta. Laukausten tarkka lukumäärä on myös vielä selvittelyn alla.

– On havaintoja laukauksista, mutta kyseessä ei ollut mikään sarjatulitus, vaan muutama laukaus. Keskusta-alueella on kuitenkin äänien pohjtalta vaikea arvioida, kuinka monesta laukauksesta on kyse. Asetta etsitään aktiivisesti, tutkinta on vielä hyvin alkuvaiheessa, tutkinnanjohtaja Kimmo Halme sanoo.

Ampumavälikohtauksesta uutisoi ensimmäisenä Keskisuomalainen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.