Jymypaukku Mestarien liigassa! Liverpoolin kompastumisesta mehukas lisä huippulohkoon

Liverpool kärsi kauden toisen tappionsa jalkapallon Mestarien liigassa, kun serbialainen Crvena Zvezda yllätti sen kotinurmellaan lukemin 2-0 tiistaina.

Pääkuvan videolla Crvena Zvezdan 2-0-osuma Liverpoolin verkkoon.

Englantilaisjätti hallitsi kentän tapahtumia, mutta Punainen tähti käytti paikkansa avausjaksolla loistavalla tehokkuudella.

Isäntien sankariksi nousi serbialaishyökkääjä Milan Pavkov, joka osui avausjakson 22. minuutilla ja uudestaan seitsemän minuuttia myöhemmin. Maalit olivat väkeviä näyttöjä Pavkovin taidoista: ensimmäinen tuli voimakkaalla puskulla (video alla) ja toinen painavalla kaukolaukauksella.

Yllätysvoitto oli omiaan lisäämään jännitystä C-lohkossa. Liverpoolilla on nyt kuusi pinnaa, Crvena Zvezdassa neljä. Välissä ovat vielä viiden pisteen Napoli ja neljän pinnan PSG, jotka kohtaavat klo 22 alkavassa huippuottelussa Italiassa.

Toisessa klo 19.55 alkaneessa ottelussa vierasjoukkue Club Brügge pyyhki Monacon yli 4-0-lukemin. Brügge nousi näin neljään pisteeseen A-lohkossa ja jätti yhden pinnan keränneen Monacon jumboksi.

Mestarien liiga C Morella tiistaina:

Napoli – PSG klo 21.50 C More Sport 1:llä
Inter – Barcelona klo 21.50 C More Sport 2:lla

Mestarien liigan kaikki ottelut suomeksi selostettuna cmore.fi-suoratoistopalvelussa!