Juuso "Köpi" Kallio nähdään Putouksessa – radiotähti raottaa tulevia suunnitelmiaan: "Ei pelkästään äänen parissa tänä vuonna työskennellä"

Radiojuontajat Viki ja Köpi: Olemme aina pystyneet seisomaan vitsiemme takana 15:23
Radiojuontajat Viki ja Köpi: Olemme aina pystyneet seisomaan vitsiemme takana

Radiojuontaja Köpi Kallio nähdään tänään Putouksessa.

Radiojuontaja Juuso "Köpi" Kallio esiintyy tänä lauantaina Putouksen suorassa lähetyksessä.

Suosikkijuontaja nähdään viihdeohjelman Sarjapudottajat-ohjelmaosiossa, jossa näytetään aluksi kahden tv-ohjelma-aiheisen sketsin introt, joista katsojat saavat äänestää suosikkiaan. Enemmän ääniä kerännyt sketsi esitetään suorassa lähetyksessä.

– Minua vähän jännittää, että mitä tässä tulee tapahtumaan. Että pääseekö edes esittämään sitä sketsiä, juontaja kertoo MTV Uutisille.

Kallio pääsee osiossa lähelle aihetta, jonka asiantuntija hän on. Juontaja arvelee, että hänet kontaktoitiin sketsiin puhtaasti  ”kääntäjän ja autenttisuus-asiantuntijan rooliin”.

– Muutenhan minulla ei tässä kauheasti käyttöä ole, hän vitsailee.

Kallio kertoo, että näyttelisi mielellään jatkossakin erilaisissa rooleissa. 

– Kyllä niihin on enemmissä määrin aina koittanut vastata myöntävästi kun niihin on kysytty. Näytteleminen kyllä kiinnostaa, hän sanoo.

Kallio kertoo, että alkanut vuosi tulee olemaan työntäyteinen. Ylex:n aamuohjelmaa Ville "Viki" Eerikkilän kanssa juontava Kallio kertoo, että radiokaksikolla on tulossa tänä vuonna täysin uudenlainen ohjelma.

Radion lisäksi Kallio kertoo tekevänsä tänä vuonna myös lisää töitä televisiossa. Juontaja toimi vakiopanelistina viime vuonna esitetyssä Lauma-ohjelmassa.

– Ei pelkästään äänen parissa tänä vuonna työskennellä. Tullaan näkemään myös television puolella, hän vihjaa.

Lue myös:

    Uusimmat