Justin Timberlake piti lupauksensa – vei naissotilaan tanssiaisiin!

Justin Timberlake sai kesällä naissotilaalta kutsun merijalkaväen tanssiaisiin YouTube-videon kautta – ja lupasi lähteä mukaan. Katso kuvat viime viikolla järjestetyistä tanssiaisista!

Laulaja-näyttelijä Justin Timberlake, 30,on sanojensa mittainen mies. Supertähti toteutti lupauksensa lähteä alikersantti Kelsey De Santisin aveciksi merijalkaväen tanssiaisiin. De Santis, ainoa naispuolinen sotilas merijalkaväen koulutuskeskuksessa Quanticossa, pyysi heinäkuussa Timberlakea seuralaisekseen YouTube-videon kautta.

Timberlake saapui lauantaina 12. marraskuuta 2011 Richmondissa, Virginiassa järjestettyihin tanssiaisiin yllään musta puku, valkoinen kauluspaita ja tyylikäs solmio.

"Tapasin sankarini"

Timberlake kirjoitti nettisivuillaan tapahtuman olleen yksi miehen liikuttavimmista illoista koskaan. Mitä mieltä hän oli De Santisista?

– Hän vaikutti niin vaatimattomalta ja rehelliseltä... hyvin coolilta. Hän myös näytti jännittävän iltaa ja sitä, viihdynkö minä. Minun on sanottava, että ihan joka päivä en tapaa 23-vuotiasta naista, joka murehtii siitä, onko minulla hauskaa tai tunnenko minä oloni mukavaksi! Yhtäkkiä ymmärsin, että tällaiset ihmiset huolehtivat meistä ja vapaudestamme: he ovat nöyriä ja huolehtivat muista ennen itseään, Timberlake hehkutti.

Timberlake kirjoitti juhlia seuraavana päivänä myös olleensa ylpeä saadessaan osallistua tilaisuuteen, jossa sai tavata sankareitaan.

– Se oli myös hassua, sillä monet heistä olivat niin paljon minua nuorempia. Olen tavannut monia sankareitani aina Michael Jordanista Michael Jacksoniin – mutta mikään ei ole minulle näin kunnia-asia kuin tavata yksi teistä (merijalkaväen sotilaista). Eilisilta muutti elämäni, enkä koskaan unohda sitä.

Kun Timberlakelta kesällä 2011 kysyttiin, aikooko hän osallistua tanssiaisiin, mies vastasi myöntävästi.

– Minua ei koskaan pyydetä treffeille! Joten olin hyvin imarreltu tästä kutsusta, Timberlake sanoi tuolloin.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lähteet: Dailymail.co.uk, Usmagazine.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja