Justin Bieberilta raju avautuminen – kertoo lapsitähteyden ajaneen pohjalle: "Aloin käyttää vahvoja huumausaineita ollessani 19-vuotias"

Justin Bieber kertoo Instagramissa kivikoista, joista lopulta selvisi.

Muusikko Justin Bieber, 25, kertoo Instagram-tilillään vaikeista ajoistaan, joita hän kävi lävitse lähes koko nuoruutensa ajan. Lapsena uransa aloittanut Bieber julkaisi pitkän tekstin kannustaakseen seuraajiaan, jotka kamppailevat mielenterveytensä kanssa.

Tekstissään Bieber tuo esille korkeat tilaston lapsitähtien itsemurhista, ja ymmärtävänsä syyt niiden taustalla. 

– En kasvanut tasapainoisessa kodissa, vanhempani olivat 18-vuotiaita saadessaan lapsen, nuoria ja kapinallisia itsekin, Bieber kirjoittaa.

Musiikkitähti kertoo, että nousi kahdessa vuodessa rikkinäisen perheen lapsesta tähdeksi, jota rakastettiin ja ylistettiin ympäri maailmaa. Bieber kertoo, että alkoi uskoa vuolaisiin kehuihin ja rakkaudenosoituksiin.

Bieber ei itsensä mukaan omannut normaaleja elämäntaitoja 18-vuotiaana, kun kaikki tehtiin hänen puolestaan. Nuorukainen sai kaiken, minkä halusi.

– Se on hyvin pelottava konsepti kenelle tahansa. 20-vuotiaaksi mennessä olin tehnyt jokaisen huonon päätöksen, jota voisit ajatella. Muutuin yhdestä rakastetuimmista ja ihailluimmista henkilöistä yhdeksi tuomituimmista, pilkatuimmista ja vihatuimmista ihmisistä maailmassa, Bieber kirjoittaa.

Bieber kertoo, että esiintymisistä hän sai valtavan annoksen dopamiinia, joka aiheuttaa mielihyvän kokemuksia. Dopamiinitasojen nousuja ja laskuja oli vaikeaa käsitellä.

– Aloin käyttää vahvoja huumausaineita ollessani 19-vuotias ja kohtelin ihmissuhteitani huonosti. Minusta tuli ärtynyt, epäkunnioittava naisia kohtaan ja vihainen. Minusta tuli etäinen kaikkien kanssa, jotka rakastivat minua ja piilottelin kuoren takana, Bieber kertoo.

Bieber kertoo selviytyneensä, vaikka ensin tuntui, ettei voisi koskaan päästä huumeista eroon. Matka kesti vuosien ajan.

– Onnekseni olen siunattu erityisillä ihmisillä, jotka rakastavat minua itsenäni. Nyt navigoin elämäni parhaalla kaudella avioliitossa, joka on uusi mieletön ja hullu vastuu. Opit kärsivällisyyttä, luottamusta sitoutumista, ystävällisyyttä, inhimillisyyttä ja kaikkia niitä asioita, mitä vaaditaan ollakseen hyvä mies, hän kirjoittaa.

Voit katsoa julkaisun täältä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja