Musiikkimaailman kiusaamiskohulle jatkoa – Justin Bieber ja Cara Delevinge ottivat osaa keskusteluun

Taylor Swift julkaisi Tumblr-tilillään kirjoituksen, jossa hän soimasi musiikkimanageria kiusaajaksi.

Taylor Swift väittää Tumblr-tilillään musiikkimanageri Scooter Braun olevan kiusaaja, joka sai vanavedessään Justin Bieberin ja Kanye Westin ilkeilemään laulajattarelle. Swiftin julkaisemassa kirjoituksessa hän avautuu myös siitä, miten ei omista itse vanhaa musiikkituotantoaan.

Nyt Bieber on ottanut kantaa Braunin saamiin syytöksiin. Bieber julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän puolustaa Braunia. Bieberin julkaisemassa kuvassa hän poseeraa teini-ikiäisenä Taylow Swiftin kanssa.

Tekstinsä alkuun Bieber pahoittelee aiemmin julkaisemaansa Instagram-postausta, jossa puhuu videopuhelua Westin ja Braunin kanssa. Hän haluaa huomauttaa, ettei Braunilla ollut mitään tekemistä kuvan kanssa.

– Hän oli ihminen, joka kehotti olemaan vitsailematta sillä tavalla, Bieber kirjoittaa.

– Vuosien vieriessä polkumme eivät ole kohdanneet, joten emme ole saaneet mahdollisuutta puhua eroistamme, kivuistamme tai turhautumisistamme. Se, että otat asian esille sosiaalisessa medissa ja saat ihmiset vihaamaan Scooteria ei ole reilua.

Bieber huomauttaa, että he rakastavat Braunin kanssa molemmat Swiftiä, ja ehdottaa, että tähdet keskustelisivat yhdessä asiasta.

– En yleensä ota tällaiseen kantaa, mutta kun yrität mustamaalata ihmistä jota rakastan, se ylittää rajani, Bieber päätti tekstinsä.

Asia ei jäänyt tähän, vaan myös näyttelijänäkin kunnostautunut huippumalli Cara Delevinge otti kantaa tapahtuneeseen. Taustalla oli Bieberin vaimon, Hailey Bieberin kommentti, joka tituleerasi Justinia herrasmieheksi.

– Teillä täytyy olla tylsää. Toivon että käyttäisitte vähemmän aikaa miesten puolustamiseen, ja enemmän aikaa ymmärtääksenne naisia ja heidän ymmärrettäviä reaktioita, Delevinge kirjoitti.

– En ole varma ymmärrätkö, mikä anteeksipyyntö on. Ongelma josta Swift puhuu on enemmän kuin pelkästään kuva, ja sinä tiedät sen. Kuten sanoit, ette ole puhuneet vuosiin, jonka myötä et ymmärrä tilannetta. Minä ymmärrän. Peräänny ja yritä oppia tästä. Meidän tulisi olla samaa tiimiä.

 Delevingen kommentti poistettiin myöhemmin, mutta hän julkaisi siitä kuvan omalla Instagram-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat