Jussi69 muistelee vuosi sitten menehtynyttä muusikkolegenda Alexi Laihoa: "Kaipaan sinua niin paljon, veli"

7:12
Jussi69 muistelee: Alexi Laiho aiheutti aina hysteriaa maailmalla – tällainen vaatimaton maailmanluokan kitaristi oli

Jussi69 julkaisi Instagramiin koskettavan päivityksen vuosi sitten menehtyneen Alexi Laihon muistolle.

The 69 Eyes -yhtyeen rumpali Jussi69, oikealta nimeltään Jussi Vuori jakoi Instagram-tililleen koskettavan päivityksen, jossa hän muistelee edesmennyttä muusikkokollegaansa Alexi Laihoa.

Vuoren jakamassa kuvassa hän ja Laiho halaavat toisiaan.

– Ei ole päivääkään, etten ajattelisi sinua. Kaipaan sinua niin paljon, veli, Vuori kirjoittaa koskettavan postauksensa kuvatekstissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Laihon kuolemaa surraan Vuoren postauksen kommenttikentässä. Lukuisat fanit ovat jättäneet kaipaavan kommentin kuvan alle.

– Olen todella, todella pahoillani, että menetit ystäväsi, Jussi. Toivon, että missä ikinä hän onkin, hän on kaikkein todellisimmassa rauhassa, eräs seuraaja kommentoi.

– Jo vuosi. Lepää rauhassa Alexi, toinen kirjoitti.

Laihon traagisesta kuolemasta tulee tänään keskiviikkona 29. joulukuuta täyteen vuosi. Hän oli kuollessaan vain 41-vuotias.

Laihon ensimmäinen vaimo Kimberly Goss kertoi viime maaliskuussa, että muusikkolegenda menehtyi ruumiinavausraportin mukaan alkoholin aiheuttamaan maksan rasvarappeutumiseen ja haiman sidekudostumiseen.

Laiho toimi Children of Bodom -yhtyeen laulaja-kitaristina sen lopettamisvuoteen 2019 saakka. Hän oli yksi yhtyeen perustajajäsenistä.

Laihon uurna laskettiin hautaan Malmin hautausmaalle joulukuussa 2021.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja