Jussi Ahokas voitti vihdoin ex-seuransa

Maalikooste: KooKoo - TPS 4:54
Videolla maalikooste ottelusta KooKoo-TPS.

Jussi Ahokas voitti vihdoin ex-seuransa KooKoon, kun hänen luotsaamansa TPS oli perjantain taistossa parempi maalein 3–2.

KooKoo voitti viime kaudella joukkueiden kaikki neljä kohtaamista.

– Meiltä nousujohteinen peli. Täältä on hyvin vaikea hakea vieraspisteitä. Hyvin laitettiin kroppaa likoon lopussa, Ahokas kiitteli.

KooKoon Leevi Aaltonen hyödynsi TPS:n puolustajan Jimi Suomen liian rohkean nousun oman maalin editse. Lauri Korpikoski tasoitti noustuaan röyhkeästi maalille KooKoon kahden puolustajan välistä.

– Sitkeää toimintaa meiltä. Roikuttiin sielulla mukana pelissä. Saatiin tarvittavat maalit ja puolustettiin loppuun, TPS:n Korpikoski totesi.

Kolmanteen erään KooKoo tuli isännän elkein alusta alkaen. Teemu Rautiainen vei KooKoon uudelleen johtoon vain runsaan minuutin pelin jälkeen.

TPS tuli toisen kerran rinnalle ja lopulta ohi. Scott Kosmachuk ampui pelin tasoihin, ja Anthony Rech iski jo kauden neljännen maalinsa ja voitto-osuman vain vajaa kaksi minuuttia edellisen jälkeen.