Jussi 69 jakoi nostalgisen otoksen – tältä hän näytti 14-vuotiaana

50 vuotta täyttävä Jussi69 sai äitinsä itkemään, kun palasi kotiin Interrail-reissultaan 5:23
Videolla Jussi69 kertoo nuoruuden Interrail-reissustaan.

Rokkari täytti vuosia.

The 69 Eyesin rumpali Jussi69, oikealta nimeltään Jussi Vuori, täytti 11. heinäkuuta 52 vuotta. Rokkari juhlistaa Instagramissaan syntymäpäiviään muistelemalla nuoruusvuosiaan.

Jussi julkaisi Instagramissaan itsestään kuvan, jossa rumpali reilaa Portugalissa 14-vuoden ikäisenä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsooa sen tästä.

– Kiitos hurjasti kaikista onnentoivotuksista! Jussi kirjoittaa julkaisussaan.

14-vuotias miehenalku näyttää kuvassa hyvin erilaiselta nykypäivään verrattuna. Vaaleahapsinen poikanen matkusti 14-vuotiaana Interrail-reissussa toisen isoveljensä, Jyrkin kanssa.

– Matkakassani oli kuukaudelle 200 markkaa, ja ensimmäinen ostokseni Pariisissa oli 180 markan skeittipaita. Nukuimme Pariisissa aseman edessä kadulla, kun ei ollut rahaa. Vuokrattiin Normandiasta kivilinna, jossa asuttiin vähän aikaa ja sieltä täräytettiin sitten Portugaliin hippinudistisaarelle viikoksi, Jussi muisteli reissua MTV:n haastattelussa kaksi vuotta sitten.

– Olin reissussa rahatta kuukauden ja niin laiha, että äiti alkoi itkeä, kun tulimme takaisin. Hän vähän säikähti. Kyllä se oli silti mielenräjäyttävä kokemus. Olen aina tykännyt matkustaa. Tuota reissua ennen tietysti perheen kanssa. Sitten sen jälkeen noin 15-vuotiaana käydyt Ibizan matkat ystävien kanssa olivat ihan parhaita. Kaikkien 15-vuotiaiden pitäisi tutustua Ibizalla elämänsaloihin, Jussi tiivisti ajatuksiaan.

Jussi on kerännyt julkaisuunsa lukuisia onnentoivotuksia ystäviltä ja faneilta.

Lue myös:

    Uusimmat