Juopunut mies rusikoi asuntovaunua Taivalkoskella – sisällä nukkunut nuori pari pakeni väkivaltaa, myös poliisi sai osansa epäillyn raivosta

Humalainen mies hyökkäsi tiistain vastaisena yönä asuntovaunun kimppuun Taivalkosken Koitilantien varressa, kertoo poliisi. Nuorehko pariskunta oli asettautunut nukkumaan asuntovaunuunsa, kun tuntematon, ulkopaikkakuntalainen mies oli tullut häiriköimään ja uhkailemaan heitä.

Humalassa ollut mies oli rikkonut vaunun ikkunoita ja hakannut vaunun kylkiin lommoja. Vaunussa nukkuneet pakenivat väkivaltaista miestä autoonsa ja ajoivat turvalliseen paikkaan odottamaan poliisia.

Sillä välin tekijä oli poistunut autolla kohti Kuusamoa. Poliisi tavoitti epäillyn auton Kuusamon puolelta. Mies yritti paeta poliisia sivutielle, mutta suistui lopuksi ojaan. Humalainen mies vastusti poliisia väkivaltaisesti.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä kotirauhan rikkomisena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja