Juontajapariskunta Elina ja Lauri Kottonen odottavat toista lastaan: "Saamme kesällä syliimme ihan uuden pienen Kottosen"

Seksuaalivähemmistöjen asema jääkiekkopiireissä nousi pinnalle – entinen jääkiekkoilija Jarkko Ruutu kommentoi asiaa Viiden jälkeen -lähetyksessä 5:35
Lauri Kottonen haastattelee Jarkko Ruutua Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Juontajapariskunta Elina ja Lauri Kottonen odottavat toista lastaan.

Viiden jälkeen -ohjelman juontaja Lauri Kottonen ja Big Brother -ohjelmasta tuttu juontaja Elina Kottonen odottavat toista lastaan. Kottoset julkaisivat kumpikin omilla Instagram-tileillään kuvat, jonka yhteydessä he kertovat uudesta tulokkaasta.

– Erittäin hyvää ihkauutta vuotta meiltä neljältä! Jos kaikki vaan suinkin menee hyvin, niin saamme kesällä syliimme ihan uuden ihan pienen Kottosen, Elina Kottonen kirjoitti kuvan yhteydessä.

Lauri Kottonen julkaisi Instagramissa kuvan yhteydessä laskutoimituksen, josta voi päätellä perheenlisäyksen tapahtuneen.

– Yksi plus yksi on neljä. Joskin kolmannesta perheenjäsenestä ei kiinnostuksen loppumisesta johtuen näy, kun varpaat ja neljännestä ei vielä niitäkään, Lauri Kottonen kirjoittaa.

Perheen esikoinen syntyi kesällä 2016.

Lue myös:

    Uusimmat