Suomalainen uutuusohjelma näkee pian päivänvalon: "Ohjelman henki on kuin olisit after workeillä"

Suomen ensimmäinen alkuillan ajankohtaisohjelma Viiden jälkeen starttaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa maanantaina 2. syyskuuta.

Viiden jälkeen pureutuu päivän uutisiin ja taustoittaa niitä, mutta tuo myös elämyksiä arkeen ja elää ilmiöissä mukana. Ohjelman vaihtuvina juontajina nähdään Baba Lybeck ja Joanna Kuvaja sekä ohjelman vastaavana tuottajanakin toimiva Nina Rahkola.

– Ohjelman henki on kuin olisit after workeillä seurassa, joka tietää mitä uutiskentällä on tapahtunut ja mistä Suomi tänään puhuu, Nina Rahkola kuvailee.

Suorassa Viiden jälkeen -lähetyksessä nähdään päivittäin erikoishaastattelu, jossa pureudutaan henkilötarinoihin ja uppoudutaan polttaviin puheenaiheisiin perusteellisemmin tunnetun kasvon seurassa.

Uutisten ankkureina nähdään tuttuja uutisankkureita: Kirsi Alm-Siira, Ripsa Koskinen-Papunen, Jan Andersson, Keijo Leppänen. Viiden jälkeen tiimiin liittyy myös muun muassa Radio Novalta tuttu radioääni Mikko Suursalmi, radiopersoona ja urheiluselostaja Lauri Kottonen ja MTV3-kanavan katsojille Tulosruudusta tuttu Toni Immonen. Terävä miestrio taustoittaa, konkretisoi ja vääntää rautalangasta, mistä päivän aiheissa on lopulta kyse.

Ohjelman toimituksellisesta työstä vastaa journalistisesti kokenut, kulttuurimaailmassa marinoitunut ja urheilukenttiä kolunnut työryhmä. Viiden jälkeen -ohjelman tiimissä aloittavat muun muassa Elle-lehden päätoimittajana tutuksi tullut Taru Marjamaa, MTV Sportin urheiluankkuri Inka Korhonen ja Puoli seitsemän -ohjelman palkittu tuottaja Minna Perovuo.

Viiden jälkeen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa joka arkipäivä ma 2.9. klo 17 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat