Juniorin juontoympäristö

Juniorin juontoympäristö saa lapset leikkimään joka päivä! Juniorin juontajat Pekka, Laura, Tea, Mikko ja Aurora ovat Juniori-kanavalla joka päivä. He toivottavat aamulla hyvää huomenta, he jumppaavat pikkupöllöjen mukana aamujumpassa, sekä avaavat Juniorin Iloisen iltapäivän koululaisille.

Jokainen arkipäivä on myös omistettu yhden juontajan suosikkipuuhavinkille. Maanantaina Aurora kokkaa mielikuvituksellisia reseptejään. Tiistaisin Laura tanssii, leikkii ja askartelee. Keskiviikkoisin supresankari-Mikko syöksyy seikkailusta toiseen, ja torstaisin Juniorin toinen poikajuontaja Pekka rytmittelee rumpusooloja niin, että kanavalla raikaa. Perjantait Juniorin pirteä liikuntapakkaus Tea omistaa erilaisille urheilulajeille.

Viikonloppujen aamujumpat vievät katsojat mielikuvitusseikkailuun eri paikkoihin. Käydään työmaalla, huvipuistossa, viidakossa, maatilalla - tai orkesteriin tutustumassa. Juniorin iloiset juontajat pitävät rytmistä huolen, ja aamut alkavat varmasti iloisesti.

Huhut Mikon supersankarikoulusta ovat innostaneet Juniorin poikakatsojia omiin supersankarileikkeihin, mutta odottakaas mitä tapahtuu, kun Pekka ja Mikko ryhtyvät testaamaan Mikon koulun oppeja! Salaisuus paljastuu katsojille ensimmäisen kerran lauantaina 5.3. Juniorilla

Juniorilla voi tavata kaikki viisi juontajaa vakka joka arkipäivä. Juontajien ohjelmia ovat Onnenpäivä: Hyvää huomenta, Juniorijumppa, Onnenpäivä: Iloinen iltapäivä, Onnenpäivä: Päivän puuha, Onnenpäivä: Hei hei. Viikonlopuissa säilyvät ohjelmat Postipäivä, Viestikeskus, Mummola sekä Viikon vinkit. Uutuusohjelmana viikonlopuissa alkaa Juniorin aamujumppa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja