Julmia kommentteja nelivuotiaasta! Beyoncén tytärtä haukutaan sosiaalisessa mediassa

Beyoncén ja Jay-Z:n tyttär on saanut julmia kommentteja sosiaalisessa mediassa.

Beyoncé vei tyttärensä MTV:n Video Music Awards -gaalaan. Nelivuotias Blue Ivy olikin yksi punaisen maton kuvatuimmista vieraista.

Gaalahumun jälkeen muun muassa Instagramiin ja Twitteriin on satanut ilkeitä kommentteja suloisesta Blue Ivysta. Huffington Post -lehden mukaan nelivuotiasta arvosteltiin sosiaalisessa mediassa ilkeästi ja törkeästi gaalan jälkeen tällä viikolla.

– Kuinka kauan meidän pitää esittää, ettei Blue Ivy ole ruma kuin seinä, eräs kommentoija on kirjoittanut.

– Olen pahoillani, mutta minusta Blue Ivy on ruma lapsi.

– Blue Ivy on ruma kuin mikä. Raukka näyttää aivan isältään, eräs julma kommentoija kertoo.

Ilkeät kommentit lapsen ulkonäöstä keräsivät nopeasti myös puolustelijoita Huffington Postin artikkelin julkaisun jälkeen. Monet ovat jakaneet Blue Ivyn kuvia muun muassa Twitterissä tunnisteilla kuten "enkeli", "kaunis" ja "arvokas". 

– Aikuiset ihmiset netissä haukkumassa lasta. Tämä ei osoita kuin sen, miten epätoivoisia ja hävyttömiä olette itse. Tähänkö on tultu, eräs puolustaja kirjoittaa Twitterissä. 

Jos Twiitti ei näy, katso se täältä. 

– Miten aikuiset naiset voivat olla tuollaisia lapselle? Peilit varmaan säikkyvät teitä. Jatkajaa surkeaa elämäänne ja jättäkää Blue Ivy rauhaan, toinen kommentoija näpäyttää. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Huffington Postin mukaan surullisin puoli asiassa on se, että suurin osa ilkeistä kommentoijista on aikuisia naisia ja osa myös äitejä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja