Julkkisten tökeröt erot: Jätti suorassa lähetyksessä, ilmoitti erosta mainoksessa

Tahtoi tähti niin tai ei, julkkisten erot ovat usein yhtä mediasirkusta. Nämä erot ovat jääneet historian kirjoihin tökeryytensä takia.

Kun suhde on tullut tiensä päähän, harva hake enää tyylipisteitä erolle. Julkkikset eivät ole sen hienovaraisempia kuin muutkaan ihmiset, Independent-lehti kertoo. Muistatko vielä nämä julkkiserot?

1. Suorassa lähetyksessä

Povipommi Katie Price kertoi vuonna 2009 suorassa lähetyksessä harkitsevansa miehensä Alex Reidin jättämistä.

2. Tekstiviestitse

Britney Spearsin ex-mies Kevin Federline sai tiedon avioerostaan tekstiviestitse. Hänen reaktionsa tallentui kameralle MuchMusic-ohjelmassa.

3. Faxilla

Daniel Day-Lewis jätti ranskalaisnäyttelijä Isabelle Adjanin faxilla – heti sen jälkeen kun nainen oli kertonut olevansa raskaana.

4. Harrastamalla seksiä henkilökunnan kanssa

Näyttelijä Jude Law harrasti seksiä lastenhoitajansa kanssa ja erosi Sienna Milleristä. Kuvernööri Arnold Schwarzenegger meni vielä pidemmälle. Hänellä on jopa yhteinen lapsi kodinhoitajansa kanssa. Myös Schwarzeneggerin pitkä avioliitto päätyi tämän vuoksi eroon.

5. Oprah-showssa

Näyttelijä Matt Damon kertoi Oprah-showssa, että hän ja Minnie Driver eivät ole enää yhdessä. Huhujen mukaan Driver kuuli asiasta showssa ensimmäistä kertaa.

6. Kryptisesti

Näyttelijä Tom Cruise sanoi erostaan Nicole Kidmanista, että "hän tietää miksi niin tapahtui". Kidman pohti kuitenkin yhä, mikä suhteessa meni vikaan.

7. Heittämällä vaatteet ulos ikkunasta

Muusikko Ronnie Wood heitti tyttöystävänsä Katia Ivanovan vaatteet ikkunasta riidan päätteeksi. Sen pituinen se.

8. Väittämällä liittoa lainvastaiseksi

Rokkari Mick Jaggerin yhdeksän vuoden liitto Jerry Hallin kanssa peruuntui, kun kävi ilmi, etteivät heidän hinduhäänsä Balilla olleetkaan lailliset.

9. Tulemalla liian kuuluisaksi

Intialaistähti Aishwarya Rai tapasi Rajeev Mulchandanin, kun hän aloitteli uraansa mallina. Aishwarya jätti miehensä tavattuaan kuuluisamman Salman Khan. Samoihin aikoihin mallille avautuivat ovet myös Bollywoodiin.

10. Tulemalla skientologiksi

Laulaja Jennifer Lopezin avioliiton Marc Anthonyn kanssa kerrotaan päättyneen, koska nainen uskoi skientologien oppeihin.

11. Twitterissä

Tositv-tähti Kim Kardashian heitti suolaa entisen miehensä Kris Humphriesin haavoihin, kun hän poisti miehen seuraamiensa ihmisten listalta.

12. Viettämällä hääpäivän vieraissa

Näyttelijä Ashton Kutcher ei ollut kovinkaan romanttinen kuudentena hääpäivänään. Hän vietti sen nimittäin kuumassa kylvyssä vieraan naisen kanssa. Mies erosi Demi Mooresta vähän myöhemmin.

13. Ystävänpäivänä

Laulaja Kelly Osbourne laittoi hanskat tiskiin kihlattunsa Bert McCrackenin kanssa 14. helmikuuta. Suhde päättyi, kun McCracken petti Osbournea.

14. Vaihtamalla maata

Näyttelijä Julia Robertsin oli tarkoitus mennä naimisiin Kiefer Sutherlandin kanssa, mutta kaunotar päättikin vaihtaa maata USA:sta Irlantiin.

15. Sairaalassa

USA:n presidenttitoivo Newt Gingrich vieraili syöpää sairastavan vaimonsa luona sairaalassa – keskustellakseen avioeroon liittyvistä ehdoista.

16. Mainoksessa

Kun James Brown ja Tomi Rae erosivat, he ilmoittivat uutisen maailmalle koko sivun kokoisessa mainoksessa Variety-lehdessä.


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja