Katie Holmes päätti avioliiton – ero tuli yllätyksenä Tom Cruiselle!

Katie Holmes yllätti Tom Cruisen erohakemuksella juuri kun aviomies ehti juuri hehkuttaa pariskunnan onnea.

Vain muutama päivä sitten Tom Cruise ehti Katie Holmesia kohtaan ja kertoi, että täydellinen päivä on sellainen, jonka hän saa viettää vaimonsa kanssa. Viisi päivää ennen Cruisen 50-vuotispäivää Holmes, 33, pisti kuitenkin aluille avioeron.

Tähtiparin erosta on huhuttu heidän kihlauksestaan lähtien. Cruise ja Holmes tapasivat vuonna 2005 ja kihlautuivat vain kuukausia myöhemmin. Avioero tuli ilmeisesti täytenä yllätyksenä Cruiselle, joka muisteli juuri haastatteluissa lämmöllä .

– Katie on ainutlaatuinen ihminen ja jos vietät edes viisi minuuttia hänen seurassaan, huomaat sen. Hän on hauska ja viehättävä. Kun hän kävelee huoneeseen, tunnen oloni paremmaksi. Meidän suhteemme on erikoislaatuinen, näyttelijä kertoi viime kuun Playboy-lehden numerossa.

Vaikka ero yllätti Cruisen, Holmes on elänyt jo viikkoja erossa miehestään New Yorkissa, eikä esimerkiksi osallistunut Cruisen uuden Rock of Ages -elokuvan ensi-iltaan miehensä rinnalla.

Kyseessä on Holmesin ensimmäinen ja Cruisen kolmas avioero. Näyttelijä oli aiemmin naimisissa Nicole Kidmanin kanssa. Heillä on kaksi lasta, 19-vuotias Bella ja 17-vuotias Connor. Cruisen ensimmäinen avioliitto, Mimi Rogersin kanssa, päättyi eroon vuonna 1990.

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja