Scarlett Johansson avoimena: Avioero surettaa minua yhä

Näyttelijä Scarlett Johansson puhuu avoimesti rakkauselämästään uusimmassa Vogue-lehdessä. Aiemmin tähti on ollut yksityiselämästään hyvin vaitonainen.

Tyttö ja helmikorvakoru- ja Lost in Translation-elokuvista tunnettu näyttelijätär Scarlett Johansson, 27, vaikuttaa olevan juuri sitä, miltä hän näyttääkin. Aistillinen, herkkä ja tunteellinen nainen. Kaksi albumia levyttänyt ja vaatesuunnittelijana toiminut Hollywood-stara on kokenut paljon. Johanssonille ja hänen ex-miehelle, niin ikään näyttelijän töitä tekevälle Ryan Raynoldsille avioero oli kova pala. He erosivat joulukuussa 2010.

– En vielä tunne helpotusta, mutta voin koko ajan paremmin. Kaikki suru ja pettymys ovat yhä läsnä. Avioerosta toipumiseen ei ole olemassa mitään yksinkertaisia keinoja. Ehkä aika parantaa haavat.

Eron jälkeen Johanssonilla oli viiden kuukauden mittainen suhde veteraaninäyttelijä Sean Pennin kanssa.

– Me olimme yhdessä, kyllä. En koskaan pitänyt sitä kovinkaan suurena juttuna, vaikka hän on niin huomattava henkilö!

Nykyään neitokainen seurustelee mainosalalla työskentelevän Nate Naylorin kanssa. Avioliiton särkymisen aiheuttamista suruista huolimatta Johansson haluaa nauttia ja elää hetkessä.

– Tämä on ollut hyvää ja rauhallista aikaa. Kun minulla on vaikeuksia, pyrin ratkaisemaan ne mahdollisimman pian. On tärkeää viettää aikaa rakastamiensa ihmisten kanssa, ihan sitä tavallista arkea.

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: US Magazine

Kuva: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja