Eva Longoriaa pettänyt Tony Parker: Avioero ei ollut yllätys

Koripalloilija Tony Parker kommentoi hänen ja Eva Longorian avioeroa tuoreessa lausunnossaan. Parin ystävät myöntävät, että avioero ei tullut heille yllätyksenä.

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoriaa pettänyt Tony Parker myöntää, että vaimon päätös hakea avioeroa ei tullut hänelle yllätyksenä.

– Eva ja minä keskustelimme asiasta aikaisemmin kahden kesken. Olin tietoinen, että hän haluaa hakea avioeroa, Parker sanoo lausunnossaan.

Huhujen mukaan Parker olisi hakenut avioeroa ensin, mutta koripalloilija kiistää väitteen. Hän toivoo, että juoruja ei enää lietsottaisi julkisesti.

– Me haluamme pitää henkilökohtaiset asiat omana tietonamme, Parker toteaa.

Parker ei kommentoinut lausunnossaan pettämishuhuja, mutta Longorian hyvä ystävä Mario Lopez on paljastanut eron johtuneen siitä, että Parker lähetti tekstiviestejä toiselle naiselle. Tämän naisen huhutaan olevan Parkerin joukkuetoverin vaimo, Erin Barry. Access Hollywoodin mukaan Parker lähetti naiselle satoja seksiviestejä.

Pariskunnan ystäville avioero ei tullut yllätyksenä.

– Kumpikaan heistä ei halunnut mennä naimisiin oikeista syistä, sanoo eräs pariskunnan ystävä.

– Kun Eva näki, kuinka paljon huomiota Tom Cruisen ja Katie Holmesin häät saivat, hän halusi itselleen samaa. Tony vain sattui olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, lähde juoruaa.

Longorian lähipiiri on iloinen, että totuus tuli julki.

– Eva on joutunut menemään tyhjään kotiin aivan liian monta kertaa. Viimeinkin he voivat lopettaa esittämisen, ystävä sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: DailyMail.co.uk, PopEater.com

Kuva: Pääkuva Getty Images, pieni kuva WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja