Julkkisten kuumimmat skandaalit vuonna 2010

Hollywoodissa yksi vuosi voi olla pitkä aika, varsinkin jos kysyy esimerkiksi Lindsay Lohanilta tai Tiger Woodsilta. Muistatko nämä skandaalit viimeisten 12 kuukauden ajalta?

Jesse Jamesin tatuoitu tyttöystävä

Maaliskuussa näyttelijätär Sandra Bullock hymyili voittajana Oscar-juhlassa miehensä Jesse Jamesin vieressä. Muutaman päivän päästä onni särkyi, kun tatuointimalli Michelle McGee kertoi lehdille hänen ja Jamesin 11 kuukautta kestäneestä suhteesta. James pyysi anteeksi, mutta Bullock jätti petturimiehensä.

Tiger Woodsin monet tyttöystävät

Golftähti Tiger Woodsin "auto-onnettomuudesta" on pian kulunut vuosi. Sen jälkeen yli kaksitoista salarakasta on antanut kuulua itsestään. Helmikuussa Woods päätti nöyrtyä ja pyytää anteeksi naisseikkailujaan. Hän julisti kameroiden edessä käyttäytyneensä vastuuttomasti ja itsekkäästi ja toivoi buddhalaisuuden auttavan häntä parantumaan.

– Toivottavasti jonakin päivänä voitte taas uskoa minuun, Woods vetosi perheeseensä ja faneihinsa. Vaimo Elin Nordegren ei kuitenkaan antanut armoa.

Elin Nordegren ja Tiger Woods, kuva: EPA/AOP

Lindsay Lohanin comebackia ei näy

Näyttelijätär Lindsay Lohan menetti uskottavuuttaan suhdekohujen, epäonnistuneen muotiuransa ja yläosattomien Twitter-kuvien jälkeen vuonna 2009. Vuosi 2010 oli tähdelle vieläkin huonompi. Epäonnistuneet huumetestit ja oikeudenkäyntien väliin jättäminen veivät Lohanin 14 päiväksi vankilaan. Vankilareissun jälkeen Lohan meni vieroitukseen, lähti vieroituksesta, kävi taas oikeudessa ja on nyt palaamassa vieroitukseen. Mitä tapahtuu vuonna 2011?

Heidi Montagin uudet kasvot

Hills-tähti Heidi Montag kävi läpi kymmenen kauneusleikkausta. Muutama kuukausi leikkausten jälkeen Montag ilmoitti, että hymyileminen sattui eikä hän voinut enää juosta. On-off-aviomies Spencer Pratt puolestaan aiheutti päänvaivaa muun muassa kiristämällä Montagia parin seksinauhoilla.

Mel Gibsonin suhdeongelmat

Braveheartin sydäntensärkijä Mel Gibsonin julkisuuskuva muuttui täysin vuonna 2010, kun julkisuuteen ilmestyi nauhoja puheluista, joita Gibson oli soittanut ex-vaimollensa Oksana Grigorievalle. Gibson haukkui puheluissa kovin sanoin vaimoansa ja jopa uhkasi tappaa hänet.

Gettyimage

Paris Hilton ei erota purkkaa huumeista

Kesällä Paris Hilton joutui huumehuhujen keskelle Etelä-Afrikassa jalkapallon MM-kisoissa väärinkäsityksen takia. Elokuussa poliisi pysäytti perijättären Las Vegasissa ja hänen hallustaan löytyi kokaiinia. Hilton itse kiisti syyllisyytensä ja väitti luulleensa, että aine oli purkkaa.

Courteney Coxin ja David Arquetten ero

Puumanainen-tähti Courteney Cox ilmoitti tänä syksynä eroavansa näyttelijäaviomiehestänsä David Arquettesta 11 vuoden avioliiton jälkeen. Myös laulajatar Christina Aguilera erosi samoihin aikoihin aviomiehestään.

Katy Perry, Kuva: Getty Images/Jason Merrit

Katy Perryn rinnat olivat liikaa

Laulajatar Katy Perryn oli tarkoitus esiintyä yhdysvaltalaisessa Seesamtie-lastensarjassa, mutta hänen rintansa olivat ohjelmalle liikaa. Perryn oli määrä laulaa ohjelmassa hittibiisinsä Hot N Cold yhdessä Elmo-hahmon kanssa, mutta vanhemmat eivät katsoneet Perryn rintavarustusta hyvällä. Valitusten jälkeen Perryn kohtaus jätettiin sarjasta pois.

MTV3/Helmi

Lähde: MarieClaire.com

Kuva: WireImage, EPA/AOP, Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja