Julkkisnaisten seksivinkit: Panosta laatuun, älä ujostele!

Oletko aina halunnut piristää seksielämääsi Katy Perryn tai Megan Foxin tavoin? Tutustu julkkisnaisten seksivinkkeihin!

Pohditko mitä poptähti Katy Perryn ja hänen aviomiehensä Russell Brandin vällyjen välissä tapahtuu? Entä mistä näyttelijäkaunotar Megan Fox saa potkua petiin?

Allaboutyou.com-sivusto keräsi julkkisnaisten eri lehtien haastatteluissa antamat seksivinkit yhdeksi artikkeliksi. Tässä tulokset!

Cameron Diaz: "Älä ole ujo, vaan kokeile kaikkea! Olen eläimellinen ja alkukantainen. Sinä olet mies, minä nainen! Tarvitsen fyysistä kontaktia ja olen kosketuksissa rakastajaani aina."

Eva Longoria:"Varaa aikaa sänkypuuhille. Olen kiireinen arkisin ja ollessani naimisissa mieheni Tony Parkerin kanssa pystyimme harrastamaan seksiä vain viikonloppuisin."

Katy Perry: "Anna miehen odottaa!" Poptähti kertoo antaneensa miehensä Russell Brandin odottaa ja nauraa kaiken haluamansa saamaan tottuneelle miehelle sen olleen vaikeaa.

Victoria Beckham: "Uni saa odottaa! Pääsen joka ilta sänkyyn David Beckhamin kanssa, joten eikö siinä olisi jotain outoa, jos valitsisin unen", kaunotar vitsailee. Rouva Beckham paljastaa myös nukkuvansa alasti.

Demi Moore: "Seksi saa näyttämään paremmalta! Seksistä saamani enforfiinit saavat minut näyttämään nuoremmalta ja tuntemaan oloni nuoremmaksi." More seurustelee itseään selvästi nuoremman Ashton Kutcherin kanssa ja kertoo osan hyvän seksin taiasta tulevan rakkaudesta.

Megan Fox: "Panosta laatuun, älä määrään! Olen ollut vain kahden miehen kanssa elämäni aikana. En voi kuvitella harrastavani seksiä miehen kanssa, jota en rakasta. Ajatuskin saa minut voimaan pahoin!" Fox on naimisissa näyttelijä Brian Austin Greenen kanssa.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: allaboutyou.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja