Mainos

Julkkiksilla miljoonien ökymökkejä Levillä, katso kuvat

Lukuisat julkkikset liike-elämän miljonääreistä urheilutähtiin ovat ihastuneet Lappiin ja erityisesti Leviin lomanviettopaikkana.

Katso kaikki Suomen myytävät mökitJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Jääkiekkoilija Teemu Selänne on mukana isommassa hankkeessa. Hän rahoittaa luksusmökkikylää, johon nousee peräti 46 huvilaa ja viiden tähden hotelli. Yhteensä Levi Spirit -hankkeeseen mies on sijoittanut jo huikeat 11 miljoonaa euroa, kokonaisuudessaan hanke on sadan miljoonan arvoinen. Mökkikylän pr-ihmisenä toimii muun muassa Erja Häkkinen.

Muutama taloista on jo valmis, mutta koko hanke pannaan pakettiin vasta vuoden 2010 puolella. Suomalaista designia näkyy sisustuksessa.

Teemun omassa luksusasunnossa on 400 neliötä, joista 270 niin kutsuttuja lämpimiä neliöitä. Talossa on kaksi kerrosta. Mökin yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, alakerrassa on takkahuone ja sauna.

Sijoittamishengessä asunnon Leviltä on ostanut myös MTV3:n Suuri Seikkailu -ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut Jutta Gustavsberg (ent. Jussila), joka omistaa aivan Sirkan kylän keskustassa 80-neliöisen, noin 200 000 euron arvoisen asunnon. Nainen on vuokrannut asuntoa noin 1 600 euron viikkohintaan.

Katso kaikki Suomen myytävät mökitJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Urheilijoiden suosikkipaikka

Jalkapalloilija Sami Hyypiä ja ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio ovat Lapissa lomaillessaan mökkinaapureita. He omistavat yhdessä Levin keskustan vieressä olevan tontin, johon molemmat ovat rakentaneet omat huvilansa.

Kallio asuu virallisesti Monacossa, mutta lomailee usein Levillä 160 neliön huvilassaan. Samalla kun Kallio ja hänen managerinsa Sami Kaivola ostivat ensimmäisen tontin, he ostivat myös kolme ylimääräistä, joista yksi siis meni Hyypiälle.

Levi on rakas paikka myös pujottelutähti Tanja Poutiaiselle, joka lomailee mökissään aivan maailmancup-rinteiden vieressä. Myös Tanjan perhe asuu välillä huvilassa, sillä Tanjan isä Raimo Poutiainen on ollut tekemisissä Levi-Rakennus Oy -yrityksessä ja Levi on perheelle rakas paikka. Yhtiötä johtaa nykyään Tanjan veli Tommi Poutiainen.

Myös Suomen menestyneimmällä moottoriurheiijalla, enduron seitsenkertaisella maailmanmestari Juha Salmisella on komea mökki Levin maisemissa.

Katso kaikki Suomen myytävät mökitJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Manageri Keke Rosbergilla on Levillä yksi kunnan komeimmista kelohirsilinnoista. Arviot 271-neliöisen talon hinnaksi liikkuvat 750 000 eurosta miljoonaan euroon! Tonttiin mies upotti aikoinaan 75 000 euroa.

Keke on lainannut mökkiään myös aikoinaan Mika ja Erja Häkkiselle.

Keke joutui talonsa vuoksi ongelmiin Kittilän kunnan kanssa, sillä 63-neliöisen autotallin rakentamiseen ei hellinnyt lupaa ja siksi pihalla oli vuosia ruma pressukatos.

Keke viihtyy harvoin, yleensä vain kerran vuodessa tammikuussa Tunturirallin aikaan talolla. Myös Nico-poika on ollut silloin tällöin tyttöystävineen miehen matkassa.

Moottoriurheilijoista Levillä viihtyy bilettämässä usein myös ralliuralle siirtyvä F1-mestari Kimi Räikkönen.

Keken naapurissa majailee valtioneuvos Harri Holkeri, jonka hirsihuvilan hinnaksi arvioidaan noin 400 000 euroa. Hulppeassa talossa on parisataa neliöitä, Holkeri omistaa huvilasta osan.

Poliitikoista Levillä viihtyy myös laskettelua rakastava kansanedustaja Mikko Alatalo. Hän ei ole taas laittanut rahojaan kiinni Levin luksusmökkiin vaan viihtyy Levillä hieman vaatimattomassa paritalo-osakkeessa.

Katso kaikki Suomen myytävät mökitJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Kaunottaretkin tunturissa

Malli-yrittäjä Anitra Ahtolalla on Levillä jopa kaksi mökkiä. Vuosituhannen alussa rakennetun mökin lisäksi nainen rakensi itselleen uuden luksusmökin, jonka arvoksi arvioidaan noin 500 000 euroa.

Pääasiassa Anitra vuokraa itsesisustamiaan mökkejään eteenpäin.

Kaunottarista myös ex-missi Anne Pohtamo miehensä Arton Hietasen kanssa lomaillut Levillä jo vuosia. Huikea hirsilinna on vaatimaton kadulle päin, mutta nelikerroksisen talon ikkunat avautuvatkin rinteeseen päin. Talon arvoksi arvioidaan jo miljoonaa.

Katso kaikki myytävät mökitJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Yrityspomojen kokoontumisajot

Teollisuusneuvos Jorma Lillbacka on viihtynyt hyvin Levin maisemissa komeassa hirsilinnassaan, jonka erottaa erikoisen Golden Bear -kyltin ansiosta. Se on tilattu erityisesti italialaiselta puusepältä. Lillbacka on lainannut mökkiään joskus myös Mika ja Noriko Salolle. Miehet ovat vanhoja tuttuja; sijaitseehan Salon circuit-kartinrata Lillbackan PowerPark-huvipuistossa Alahärmässä.

JOT Automation Groupilla monimiljonääriksi noussut Jorma Terentjeff kaupitteli Levin huvilaansa yli kaksi vuotta ennen kuin se meni kaupaksi. Alkuperäinen myyntihinta oli 1,5 miljoonaa euroa, mutta lopulta huvila vaihtoi omistajaa 950 000 eurolla.

Katso minkälaisia taloja on myynnissäLevillä ja Kittilässä.

Myytävät loma-asunnot kunnittain

Mistä sinä etsit loma-asuntoa? Tilaa oma hakuvahtisi Jokakoti.fi-palvelusta.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.