Julia Robertsin uskomaton muodonmuutos, katso kuvat!

Valtava hymy, vallaton tukka ja tuikkivat silmät – näistä näyttelijä Julia Roberts tunnetaan. Näyttelijätär on muuttunut paljon vuosien varrella, mutta valloittava persoona hurmaa edelleen.

Notting Hill -elokuvasta tuttu näyttelijä Julia Roberts, 45, on muuttunut vuosien mittaan hämmentyneestä nuoresta naisesta itsevarmaksi ja tyylikkääksi perheenäidiksi. Muutos näkyy erityisesti tähden ulkonäössä. Pukeutuminen on harkitumpaa eivätkä hiukset pörrötä sekaisina.

Edelleen on asioita, joihin Roberts kuitenkin tyylissään auttamattomasti luottaa. Musta on ollut Robertsin luottoväri pukeutumisessa jo pitkään ja harvoinpa tähteä muun värisissä asukokonaisuuksissa nähdäänkään. Kun kaunotar repäisee värikkäämmissä lookeissa, voi vain ihmetellä, miksei näitä asuja nähdä useammin upeakroppaisen Robertsin päällä.

Villi kiharapehko oli ennen yksi Robertsin tavaramerkeistä, mutta nykyään tähden hiukset nähdään usein hillitymmille laineille laitettuna tai jopa täysin suoristettuina. Yksi piirre kuitenkin on säilynyt läpi vuosien. Olipa asukokonaisuutena mitä tahansa, Roberts pelastaa paljon valloittavalla hymyllään, joka valaisee niin ensi-illat kuin punaiset matotkin. Hiljattain Roberts paljastikin hymyynsä liittyvän kauneusvinkin.

– Pesen hampaani soodalla. Isoisäni laittoi sitä ison kasan hammasharjaansa. Hänellä oli vain yksi reikä elämänsä aikana, Roberts kertoi InStyle-lehdelle.


Katso kuvagalleriasta, miten Robertsin ulkonäkö on vuosien varrella muuttunut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja