Julia Fox paljastaa Kanye Westin tarjoutuneen maksamaan hänelle silikonirinnat

Julia Fox sivuaa uudessa elämäkertakirjassaan myös hänen ja Kanye Westin romanssia. 

Näyttelijä-malli Julia Fox kertoo Down the Drain -elämäkertakirjassaan hänen ja rap-artisti Kanye "Ye" Westin  lyhyestä mutta paljon huomiota herättäneestä romanssista alkuvuonna 2022. Fox paljastaa kirjassaan, että West tarjoutui maksamaan hänelle silikonirinnat.

Foxin mukaan West heitti silikonirintatarjouksen tiskiin kaksikon ollessa sovittamassa muotisuunnittelija Glenn Martensin Dieselille suunnitteleman malliston vaatteita.

Fox kertoo sovittaneensa ylleen toppia ja todenneensa Westille, ettei voi pitää kyseistä vaatekappaletta rintaliivien kanssa.

Maksan sinulle rintaleikkauksen, jos haluat, West vastasi Foxin mukaan.

Fox kertoo kieltäytyneensä kohteliaasti tarjouksesta. 

Mutta hänen sanansa tarttuvat minuun kuin nukka vaatteisiin, enkä pysty päästämään irti epämiellyttävästä tunteesta, hän kertoo kirjassaan.

Fox kertoo myös kirjassaan kokeneensa olonsa voimattomaksi, kun West alkoi uudistaa hänen tyyliään. Näyttelijä-mallin mukaan West palkkasi Foxin ystäviä toimimaan hänen stylistinaan ja kertoo, että räppäri alkoi tämän jälkeen toden teolla muuttamaan hänen tyyliään.

Foxin mukaan kaksi hänen stylistiaan tulivat kerran hänen asunnolleen ja alkoivat pakata hänen vanhoja vaatteitaan. Jos kysymyksiä heräsi, kääntyivät stylistit Foxin mukaan Westin puoleen.

– Katsoin voimattomana, kun vanha elämäni kutistettiin mahtumaan pahvilaatikoihin. Kun he käänsivät selkänsä, vedin tavarani esiin ja piilotin ne sängyn alle, Fox kirjoittaa.

Fox ja West tapasivat uuden vuoden juhlissa 2021 ja deittailivat noin kuukauden verran tammikuussa 2022. Westin ja hänen ex-vaimonsa Kim Kardashianin avioeroprosessi oli tuolloin vielä kesken. Kardashian tapaili samaan aikaan koomikko Pete Davidsonia, jonka West otti lokakampanjansa kohteeksi muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat