Pete Davidson tatuoi Kim Kardashianin nimen – riita Kanye Westin kanssa paisuu: "Olen sängyssä vaimosi kanssa"

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Kim Kardashian ja Kanye West erosivat viime vuonna – mikä ajoi kohupari erilleen?

Kim Kardashianin uskotaan tatuoineen nimensä itse.

Koomikko Pete Davidsonin suhde Kim Kardashianiin näyttäisi syventyneen entisestään. Page Six -lehden mukaan Davidsonin rintakehää sonustaisi nykyään tatuoituna Kardashianin Kim-nimi isoilla kirjaimilla ikuistettuna. 

Joidenkin fanien mukaan Kardashian, 41, olisi saattanut jopa itse toimia tatuoijana.

– Tatuointi näyttää sellaiselta, jonka on tehnyt joku, joka ei tatuoi työkseen. Veikkaan, että hän antoi Kimin tehdä sen, eräs fani ehdotti.

Selfien julkaisu aiheutti närää erityisesti Kardashianin ex-aviomiehessä Kanye Westissä, joka teki useita julkaisuja Instagramissa kuvaan liittyen. Davidson lähestyi tilanteen seurauksena Westiä tekstiviestitse, jotka on sittemmin vuotaneet julkisuuteen.

– Moi, tässä Skete. Voisitko hieman rauhoittua. Kello on kahdeksan aamulla ja tämän ei tarvitsisi olla tällaista, Davidson kirjoitti. 

– Kim on sananmukaisesti paras äiti, jonka olen koskaan tavannut. Se mitä hän tekee lastensa kanssa on uskomatonta ja olet niin h*lvetin onnekas, että hän on lastesi äiti. Olen päättänyt, että en anna sinun kohdella meitä näin enää ja olen saanut tarpeekseni hiljaa olemisesta. Kasva aikuiseksi, hän lisäsi.

West ei Davidsonin vastaukseen kuitenkaan tyytynyt.

– Oho, käytät nyt kirosanoja. Missä olet juuri nyt? West vastasi.

– Olen sängyssä vaimosi kanssa, Davidson vastasi kohua aiheuttaneen selfien kera.

Lue myös:

    Uusimmat