Jukurit löi hankinnan pöytään – pelasi viime keväänä huimin tilastoin

Jukurit-maalille päässyt Karolus Kaarlehto itsevarmana: Pelaan huomenna 2:04
Karolus Kaarlehto loisti viime keväänä pudotuspeliotteluissaan Jukurien maalilla.

Jukurit paikkaa maalivahtiosastoaan viime kaudelta tutulla Karolus Kaarlehdolla. 25-vuotias veräjänvartija siirtyy Mikkeliin loppukauden kattavalla sopimuksella.

Jukureilla tuli tarvetta maalivahtihankinnalle, kun seuran kakkosveskari Markus Ruusu loukkaantui perjantaina jääkiekon Mestarien liigan CHL:n ottelussa Luulajaa vastaan. Ruusu kävi Jukurien tiedotteen mukaan alkuviikosta jatkotutkimuksissa, joissa selvisi, että miehen alaraajavamma vaatii arviolta kahden–kolmen kuukauden toipumisjakson.

Jukurien hankkima Kaarlehto oli pelannut alkukaudella kaksi ottelua Ranskan liigassa Anglet'n paidassa. Hän on Jukureista tuttu jo viime kaudelta liityttyään joukkueeseen tuolloin tammikuussa.

Kaarlehto torjui viime sesongilla Jukureissa neljässä runkosarjaottelussa ja kahdessa pudotuspelimatsissa. Hän oli kevään peleissä iskussa ja veti pudotuspelimatsinsa torjuntaprosentilla 96,6.

– Kaarlehto oli helppo valinta viime kauden näyttöjen perusteella: Pelaaja tuntee organisaation toimintatavat kuten myös valmennus pelaajan. Kaarlehto jätti hyvän vaikutelman itsestään viime kaudella, ja hän haluaa jatkaa siitä mihin keväällä jäi, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoo.

Jukurien ykkösvahdin asemassa on Frans Tuohimaa.

Lue myös:

    Uusimmat