Jukurit-hyökkääjällä hurjan tehokas iltapuhde – Kärpät ja JYP tarjosivat hienon kärkikamppailun

Jukureiden Turo Asplund oli tehokkaalla pelipäällä, kun Jukurit voitti KooKoon 5-1. Asplund merkautti ottelussa tehot 1+3.

Asplund antoi kolmeen ensimmäiseen Jukurit-osumaan syötön ja viimeisteli itse kotijoukkueen neljännen osuman. Sami Rajaniemi pelasi Jukureiden maalilla hienon ottelun ja torjui 34 kertaa.

JYP ja Kärpät tarjosivat jääkiekon ystäville viihdettä koko rahan edestä, kun ratkaisu nähtiin vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Joonas Nättinen ratkaisi voittomaalikisassa voiton JYPille lukemin 5-4. Voitto oli JYPille jo 11. perättäinen kotikentällään.

Lukolle ja Ässille tärkeät pisteet

Lukko vei tärkeät kolme pistettä Lahdesta, kun se kukisti Pelicansin 4-1. Ottelu ratkesi toisessa erässä, kun Lukko laukoi kaksi nopeaa osumaa erän alkuminuuteilla. Lukon tehomiehenä hääri kolme pistettä nakuttanut Arttu Ilomäki.

Ässät otti todella tärkeän voiton HPK:sta lukemin 3-1. Patapaitojen tehomiehenä hääri 0+3-tehot nakuttanut Ville Korhonen. Ässät kasvatti eron HPK:hon nyt kymmeneen pisteeseen ja on kiinni tiukasti viimeisessä pudotuspelipaikassa.

SaiPa nappasi 3-1-voiton TPS:stä. TPS:n tuore vahvistus Zach Budish avasi heti ensimmäisessä ottelussaan pistetilinsä uuden seuransa riveissä.

Tappara ja KalPa ratkaisivat voittajan vasta voittomaalikilpailussa, jossa Tappara vei lopulta pidemmän korren lukemin 2-1. Ratkaisevan osuman rankkareissa upotti Matti Järvinen.