Jukka Jalonen avautui jokakeväisestä toimenpiteestä – "Tuntuu pahemmalta"

Viikon vieraana Jukka Jalonen 7:31
Tulosruudun viikon vieraana Jukka Jalonen.

Jukka Jalonen on huomannut itsessään muutoksia valmistautuessaan viimeiseen arvoturnaukseensa Leijonien päävalmentajana. 

Jalonen, 61, jättää Leijonat ensi kuun MM-kisojen jälkeen. Hän on voittanut pestissä muun muassa kolme maailmanmestaruutta ja olympiakultaa.

Leijonia viime ja tällä viikolla Ruotsissa leirittänyt mestariluotsi kertoi tuntemuksistaan pitkän Tulosruudun vieraana torstaina.  

– Kun tänäänkin (torstaina) jouduttiin muutama pelaaja joukkueesta pudottamaan, niin jotenkin tuntuu, että se tuntuu aina pahemmalta mitä enemmän ikää tulee. Voisi olettaa, että se on toisin päin, kun on paljon sitä ollut tekemässä aikaisemminkin, eikä se tuntuisi enää miltään. Kyllä se vaan tuntuu, Jalonen kommentoi.

Haikeuttakin on läsnä. Jalosen viimeiset MM-kisat leijonaluotsina käynnistyvät Tshekissä 10. toukokuuta.  

– Se haikeus tulee varmasti vielä voimakkaammin kisoissa joinain hetkinä, ja varsinkin sitten, kun viimeisen kerran summeri soi. Ehkä ne ovat niitä hetkiä, jotka kolahtavat vähän kovempaa vielä.

Leijonat pelaa ennen MM-kisoja vielä Tshekin EHT-turnauksessa 2.–5. toukokuuta. 

Yllä olevassa haastattelussa Jalonen kommentoi muun muassa nyky-Leijonien iskukykyä, havaitsemiaan muutoksia pelaajissa vuosien saatossa sekä omaa tulevaisuuttaan.    

Lue myös:

    Uusimmat