Jukka Hildénin ja Chachi-rakkaan tytär täytti vuoden – lapsella jo yli 35 000 someseuraajaa

6:51
Näin kolmen lapsen isä Jukka Hildén kertoo vanhemmuudestaan.

Jukka ja Chachi Hildénin tytär Sophia täytti eilen vuoden. 

Jukka Hildén toivottaa Instagramissa tyttärelleen hyvää syntymäpäivää suloisen kuvan kera. 

–  Olet niin suloinen pieni ilon ja rakkauden hirviö. Olemme todella onnekkaita, että valitsit olevasi meidän pieni vauva. Lupaan, että annan sinulle rakkautta, jotta saat hyvän sydämen. Annan sinulle huomiota, jotta saat hyvän itsetunnon ja tiedon siitä, milloin mielipiteelläsi on väliä. Lupaan antaa sääntöjä, jotta tiedät mikä on oikein ja väärin sekä se tuo sinulle turvallisuutta. 

Tekstin lopussa Hildén nimittää tytärtään leikkisästi ”suloiseksi pieneksi apinapyllyksi”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sophia hymyilee kuvassa leveästi pinkki rusettipanta päässään. Kuvan taustalla on ilmapalloja, joista muun muassa yksi on teletappi.

Myös Chachi on postannut saman kuvan omaan Instagramiinsa. Hänkin toivottaa tyttärelleen hyvää syntymäpäivää ja ihmettelee, kuinka nopeasti vuosi on vierähtänyt.

– Olen niin onnekas, että minulla on kunnia katsoa sinun kasvavan pieneksi leidiksi. Olet vasta vuoden, mutta olet nyt jo niin hauska ja sinulla on paljon asennetta (latina-puolesi näkyy). Lol, kirjoitan tätä kuin sinä lukisit tämän, mutta jokin päivä sinä teet niin. Haluan vain sinun tietävän, että rakastan olla äitisi ja sinä teet jokaisesta päivästä niin uskomattoman upean. 

Tekstin lopussa Chachi nimittää lastaan Soffe Boffeksi ja kertoo äidin rakastavan kaunista tytärtään todella paljon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lapsella oma Instagram-tili

Sophialla on oma Instagram-tili, jolle on kertynyt seuraajia yli 35 000. Sophian profiilissa hänen kuvataan olevan pieni skandinaavialainen ”frijol”. Frijol on espanjaa ja tarkoittaa suomeksi papua.

Tilille on postattu kuvia lapsesta ja monia niistä on kommentoinut Sophian äiti Chachi. Viimeisin postaus on viiden päivän takaa, joten syntymäpäivästä tilillä ei ole vielä mainintaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uusimmassa kuvassa Sophia istuu maassa lumisissa maisemissa pinkki haalari ja suloinen tupsupipo päässä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja